Sziasztok! Segítségeteket kérném. Egy kedves barátom keres SV 1000 S-t 2006 körül. Ha tudtok valami jó tippet (orvos tulajtól nem dohányzót ) azt köszönettel venném.
Sziasztok! Megoldódott a leállásos széria. "Feltekerték" az alapjáratomat, és utána már nem hallatta magét az utálatos "kxxxxszzs". Szóvak köszönöm a tanácsokat! Hétvégén irány a Mátra, adok pár szép kanyart a kicsikének! :)
Semmi! Szerintem!
Alsó kuplung munkahenger szokta az olajat elengedni előszeretettel, de az enyémnél még ez sem jelentkezett! Ha gondos gazdája volt, és te is az leszel, akkor sokat el fog gurulni probléma nélkül!
Sziasztok .
Motorvásárlás előtt vagyok . Többekközt a SV 1000 n -is tetszik.
Tudna valaki valamit mondani rólla ? A szervizlés szempontjából,motorilag és van-e valami ,,betegsége,, .
1/2 50 ccm made in italy
1,35% 50 ccm DDR
1d hegesztőtrafó sima
1db AWI
3,2 flex
1db csőajlító
2 db Mr wong jobbról az 5. dzsunka kompresszor
1db ifa kormresszor
1db rába 2 hengeres kompresszor
1db Zil kompresszor
3-4 változó méretű tartály
Hatalmas mennyiségű vashulladék és megfejthetetlen funkciójúalkatész,és sok minden más.
Viasat 3-om Büntetőt nézek.
Focistamenyország.
vigyázz h magasabb alapjárattal más a motorfék is! el ne mérd magad...
Azért én augusztusban eltolom a biciklit ausztriába.
Alsó kuplung munkahenger szokta az olajat elengedni előszeretettel, de az enyémnél még ez sem jelentkezett! Ha gondos gazdája volt, és te is az leszel, akkor sokat el fog gurulni probléma nélkül!
Motorvásárlás előtt vagyok . Többekközt a SV 1000 n -is tetszik.
Tudna valaki valamit mondani rólla ? A szervizlés szempontjából,motorilag és van-e valami ,,betegsége,, .
hol kéne lennem?
Neked nem itt kene lenni?
1 db 675-ös kissé romos fogalmitlan.
1/2 50 ccm made in italy
1,35% 50 ccm DDR
1d hegesztőtrafó sima
1db AWI
3,2 flex
1db csőajlító
2 db Mr wong jobbról az 5. dzsunka kompresszor
1db ifa kormresszor
1db rába 2 hengeres kompresszor
1db Zil kompresszor
3-4 változó méretű tartály
Hatalmas mennyiségű vashulladék és megfejthetetlen funkciójúalkatész,és sok minden más.