Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kb annyi eladó 650s van mint hayabusa
Sziasztok! Segítségeteket kérném. Egy kedves barátom keres SV 1000 S-t 2006 körül. Ha tudtok valami jó tippet (orvos tulajtól nem dohányzót ) azt köszönettel venném.
Kicsit lemaradtam.

Viasat 3-om Büntetőt nézek.

Focistamenyország.
nem, úgyértem neki eddig túl alacsony volt, most felemelték, kisebb lesz a motorfék.
Alapjáratbuzera nélkül is vicces.
mos' mé' ?
höhöhöhö.
óvatosba :)

vigyázz h magasabb alapjárattal más a motorfék is! el ne mérd magad...
Neadd fel.................a reményhal megy utoljára.

Azért én augusztusban eltolom a biciklit ausztriába.
Sziasztok! Megoldódott a leállásos széria. "Feltekerték" az alapjáratomat, és utána már nem hallatta magét az utálatos "kxxxxszzs". Szóvak köszönöm a tanácsokat! Hétvégén irány a Mátra, adok pár szép kanyart a kicsikének! :)
Csak azért kérdem mert nagyon sok van eladó az SV-k ből . 650-esek főleg és az áruk se magas.
Semmi! Szerintem!
Alsó kuplung munkahenger szokta az olajat elengedni előszeretettel, de az enyémnél még ez sem jelentkezett! Ha gondos gazdája volt, és te is az leszel, akkor sokat el fog gurulni probléma nélkül!
Sziasztok .
Motorvásárlás előtt vagyok . Többekközt a SV 1000 n -is tetszik.
Tudna valaki valamit mondani rólla ? A szervizlés szempontjából,motorilag és van-e valami ,,betegsége,, .
sajnos holnap halaszthatatlan dolgom van ezért nem tudtam menni Szotyi mesterrel. már lassan kezdek hozzászokni hogy ez az év ilyen lesz.
Ezt csaj osszetornem.
Svajc?
Raptor 50

hol kéne lennem?
Ammi?

Neked nem itt kene lenni?
egy másik haver meg azt mondta, hogy minden normális háztartásban kell legyen egy Raptor 50....az van?
nem miért lenne.Jó olcsó
Hú hegesztőm az nekem is van, de nem csinálok vele semmit, mert amit én egyszer meghegesztek, az biztos széttörik, mert értek hozzá, de van!
A két 8 éves akkos csavarbehajót már nem is említettem.
Jelentem van a háznál:

1 db 675-ös kissé romos fogalmitlan.

1/2 50 ccm made in italy
1,35% 50 ccm DDR
1d hegesztőtrafó sima
1db AWI
3,2 flex
1db csőajlító
2 db Mr wong jobbról az 5. dzsunka kompresszor
1db ifa kormresszor
1db rába 2 hengeres kompresszor
1db Zil kompresszor
3-4 változó méretű tartály
Hatalmas mennyiségű vashulladék és megfejthetetlen funkciójúalkatész,és sok minden más.