Zoli, neked bútor helyett motorépítő céget kéne csinálnod külföldön.Most komolyan, itt az átépítésre van kereslet, meg pénz is.S a szabályok is mások.Dübörögne!
Speciel most dögmeleg van.................és speciel még valahol Masillon,Ohio-Kistarcsa,Hungary tengely mentén döglik a cucc a USPS jóvoltából.
De szavadon foglak valamikor.
Más........................ez viszont valamikor Kelleni fooooooooooog. nagyon.Használtban...............esetleg újban de ahhoz el kell adnom öcsém veséjét.
Suzuki Sv 650 N 2001 motorhoz kellene nekem jó pár alkatrész, akinek van kérem szóljon! (pl: hűtő, műszerfal, kormány, lámpa, kipufogó, tank, rendszámtábla tartó, stb:)
Többet ér egy barátnőnél: sokat kell vele foglalkozni és még vissza sem beszél
Zoli, neked bútor helyett motorépítő céget kéne csinálnod külföldön.Most komolyan, itt az átépítésre van kereslet, meg pénz is.S a szabályok is mások.Dübörögne!
De szavadon foglak valamikor.
Más........................ez viszont valamikor Kelleni fooooooooooog. nagyon.Használtban...............esetleg újban de ahhoz el kell adnom öcsém veséjét.
Nem abszurd kicsit?
annak csak az olajbetöltöjét ismertem meg a 90eKm alatt
0&model=211685&sort=price_desc&index=3&vehid=316385?
...merugye egy valamire való férfi mühelyében van
gyere át,akár most
Suzuki Sv 650 N 2001 motorhoz kellene nekem jó pár alkatrész, akinek van kérem szóljon! (pl: hűtő, műszerfal, kormány, lámpa, kipufogó, tank, rendszámtábla tartó, stb:)
Most már nem hintázik...
Meg a kormány.