Ja, a pénzeszsákok mellett! Más! Érdekelne tudok-e ajánlani valami fasza ponyvát motorra, ami nem megy gallyra 1 szezon alatt. A mostani alig több, mint 1 éves, és megtöredezett a külső szürke borítás, átengedni az esőt, port, stb...
Igen kezdem kinőni a 650 s igen szoktam kérdezni és ti segítetek is sokat amit köszönök.De nem mindig ugyan azt. Ha meg eltűnök az azért van mert melózom vagy bütykölöm a mocimat és ilyenkor szoktam kérdezni tőletek.Amúgy váltanék nagyobbra de nem tudom eldönteni hogy mire.
írjál már pár szót magadról léci, úgyértem szerintem ezzel a nickkel voltál már itt hasonló dolgokat bekérdezni, aztán megint eltűnsz egy időre, majd megint a "mennyiavége" és hasonló okosság megy... (mekkoragumi megyfelhátra vótmá?). Ha nem te voltál akkor bocs!
Óra szerint 270-ről tudok mint leggyorsabbat és nem is nagyon hinném, hogy többet menne valamelyik még vad tuninggal sem.....a reális inkább 250 körül keresendő óra szerint....
Biztos meglenne a 290-is valakinek...................meg a 300 sem elérhetetlen.....................még mielőtt megszólnának hogy keveselem az ezrest.....................ugyanis már megkaptam a beosztásom hogy nemétrtk hozzá.
Vanyeké lazán viszi egy személlyel néha néha meghuzatva a 260-at...............Tsándoré és sokat megy de ő titkolja me nem szeretne birságot kapni Lallernek meg má gyereke van ő nem szeret gyorsan menni.
Én garázsban tartom van egy lidlis valamim a sarokbavágva ha nagy por van ráterítem de jobbára hagyom a pi...ba.