Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a szélzaj enyhíthető ha nyitott házassal veszel fel, de tökéletes nem lesz...Illetve 1 dologgal: ha a tied olyan, amibe lehet külső mikrofont rakni, akkor egy szivacsos pici külsővel csodás hangokat lehet felvenni...

ez is olyan, h ha úgy akarod nyomni ahogy a promóvideókban, úgy fogsz kinézni mint az MTV közvetítőkocsi az EB alatt...
Valahogy felkötöm a gépre.
Akkó van öröm és bódotsság...........
Makita!
csak megnézném, hogy milyen, mert sehol nem találok d211-et!
jaja
a flex legyözte a rozsdát
a tengely mellett van 2 darabban a belső persely ami nem mozdult
Semmiképp sem lesz üzlet,mert a 1000-es -es úrnak legalább 200000huf készpénz mindenképp kell.Úgyhogy az én motorom nem csereszavatos.
Nem...........motorral vagyok.De holnap behozom ha úgy jó.
Zoli bent van nálad az a D211-es?
Hali! Melyik láncot ajánlanátok SV1000-re, ami ár érték arányban a legjobb?
Kijött már?
...vagy kérd meg hogy guruljon ki Sanyihoz (kb 10km)
egyébként meg a nyakamat merem rá tenni hogy ennek a hátsótengelye nem igy néz ki,pedig ez csak 4 éves
lári fári
De ezrest csak láttam.................vanyek is mondta hogy sosefogom érteni.
te tuner vagy!Értöl a motorokhoz,még a töröttekhez is!
Éééééén?nemértekén hozzá.
arra számoltam Te megnézed nekem
még neki kellene ráfizetni az én gépemre
Főgyüssz és együtt megszagértjük.
Egyébként a vágyaim netovábbja a bordó szín lenne,azt meg ugye fényezni kellene mindenképp mert a számomra elérhető évjáratokba nem gyártották olyan színűt.
én is.
Mondjuk egy "tisztább" gép meg némi lé a zsebbe jobb lenne , nem mondom
Isten őrizz h lebeszéljelek, csak hangosan gondolkozok!
Azért keltette fel a figyelmemet,mert kisebb csere is érdekli...
Ha tudnám tutira,hogy a váz futómű blokk jó akkor nem izgatnának az esztétikai hibák,mivel ha sikerülne 1000ccm-re váltani az valószínűleg nálam kerülne a roncs telepre mivel ez a vágyaim netovábbja.A saját ízlésemre szabásába meg beleférnek az apróságok.Na meg itt a fórum,csak összehoznánk a hiányzó holmikat közösen

Nem feltétlenül trehányság ha hiányoznak alkatrészek egy sérültként árult motorról.Nem mindenki látogatja a netes fórumokat,főleg idősebb felhasználokra gondolok.
Az is lehet,hogy megviccelte a gép és szabadulni akar tőle minden áron ,mert soknak találja az erejét és ezért cserélne is akár kisebbre,vagy túl adna rajta olcsón.

De ezek csak feltételezések.A személyes találkozás a gazdával biztosan sok kérdésre választ adna.
meg elkezdi az eladó, hogy ezek filléres tételek szerinte belefér az árba. mondom jó, akkor férjen bele: megadom érte ezt az összeget, ha kijavítod amiket felsoroltam. ha olyan K olcsó... jöhetek holnap? általában ilyen arc a válasz:
igen, és hiába mondja, h azért ennyi, mert van 5 hiba a képen...

a vevő azt fogja mondani, hogy a meghirdetett ár a hibátlan motoré, innen indulunk lefelé minden egyes hibával :-))))