Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nemtom, én jól érzem magam városi forgalomban :-)
bár mint ma is írtam már, motorral nem vagyok akkora duhaj.
pl kőbányai-hungária kereszteződés. sinek dobnak, utána le az aluljáróba, beláthatatlan balos, féktávon lámpa és megint sinek... motorral bennem a félsz, autóval küldöm ami kifér. mondjuk ez útminőség kérdése is, mert külső íven jó menni, de ott szar az út :-)
Plusz rühellek városban menni.
Sok ott a mozgó veszélyforrás.
Én meg beszari vagyok.
Egy tata már odaszorítota a térdem a blokkhoz.
Jólenne................de azalatt a 2-óra alatt felgyűlhet annyi szemét hogy egy nap visszadolgozni.
ne csináld már, motorozási ürügynek nem jó? :-)

nekem beöltöznöm se érdemes motoroscuccba, lehet h inkább bringával megyek :-)
Bazimessze van a Teve utca.
Itt le van írva a menete.

Én Ügyfélkapun keresztül igényeltem egy hét alatt kijött levélben.
kössssz egyszerre írtunk bocsi :)
próbálom guglizni h amúgy hol lehet, de ez a vízfejű ország csak bp-ben tud gondolkodni... javaslom tb-központot telefonon megkérdezni... tanácsom uganaz: ne bízz fórum hozzászólásokban, érdeklődj telefonon közvetlenül.
Utánanéztem, szombathelyre megyek majd fel.

Köszi! További jó sziesztázást
Jó és személyesen lehet csak?
Mert a Teve utca 300km-re van innét
módosítok. Bp Teve utca. :) amúgy nem tudom hol vannak ezek, pl megeszékhelyen? írd be a gugliba hogy "európai tb kártya", még igénylőlapot is tudsz letölteni.
ja, milyen gyors: 1 órán belül végzel szerintem... mi is megyünk mert lejárt a gyereké.
nem nem! Teve utcai TB iroda!
+1: én fizettem már kártyával benzinkúton osztrákiában, lengyelekné, szlovákoknál, horvátoknál. sose mertem utánaszámolni az átváltásnak :-) benzin kell és kész, ez van. ha annyira kényelmes a seggem, h nem váltok előre készpénzt, akkor "így jártam".

mindennek megvan az ára.
Rendben.

Köszi neked is!
Eu-s tb kártyát hol kell igényelni? okmányirodában? Milyen gyors az ügyintézés?

Köszi a segítséget mindenkinek!
Ha lesz még valami akkor kérdezek.
figyi, legjobb lenne, ha ezt megkérdeznéd a számlavezető bankodnál.

most komolyan, pár olyan valaki tippelgessen itt, akinek péntek este nincs jobb dolga mint a monitor előtt feleseket és söröket felváltva elfogyasztani :) (hogy a magam nevében beszéljek)...

ha elfogadsz egy jótanácsot, pénzügyekben ne hagyatkozz ilyen mendemondákra, nyugodtan kérdezd meg a kártyakibocsátó pénzintézetet...
Benzinkút,kajabót a parton.
Pincérnéni más tészta.
Tankolásnál használnám csak. Visa Electron kártyám van.
Valamilyen plusz díjt is levesznek külföldi használatnál?
én abba szokok belefutni, h udvariasságból megy a kérem-köszönöm-jónapot, számok 1-10-ig, stb, és miután mindent elmondok, azt hiszi hogy amatőr nyelvész vaygok, és elkezd úgy válaszolni mintha a szomszédbácsival beszélne. Én meg nézek mint hal a szatyorban :-). ezt konkrétan németeknél, lengyeleknél és szerbeknél játszottam el. írországban más volt, mert a vendéglátóipar keleteurópai vendégmunkásokkal van tele, és csak alapfokú angolt értenek meg :-)))
asse mindegy mien kártya. mastercard, eurocard, cirrus maestro, stb... a dombor kártyákat tutira elfogadják. egyébként én úgy vagyok vele, a készpénz a tuti és kész. másképp néz rád a pincér is X darab slivovica+sör kifizetésekor, csak hogy a legfontosabbat mondjam.
Mint itthon.

Jó hangos csókolom köszönéssel megalapozod a hangulatot..............ezekután mutogatva elmagyarázod a gyaníthatóan süket néninek hogy HÁRMAS kút.Odaadod a kártyát és lehúzza (remélhetően nem a 4-esen tankoló nyergesvontató) az összeget.Neked meg itthon csipog hogy POS vásárlás stargrad-paclenica blablalbla 6547 forint.
Hogyan van ez a bankkártyás tankolás?
OTP-s kártyám van.
Erről még nem hallottam.