Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egy darab láncot bele meg benzint, jól megrázni, azt jólesz.
Valami hasonlóval újították fel az egyik garázs mögött található tankot haveri alapon 50 rugóért....pár hét múlva a benzin(a nálunk kapható etanollal teletömött) feloldotta és tönkretette a csapot és a karbikat....szép mutatvány volt, de nem ajánlott....
Majd lesz valami vele.............körbejárom a témát.
Nem hagyom benne.

ilyet már találtam fene tudja hatásos e.

De még nem hagyom veszni az tutifix.
Ezzel csinálni kell valamit.... ...van rozsdaátalakító ami megköti és festeni is lehet, de nem tudom mennyire benzinálló...
Na o az.amogy lengyel.
meg még én is nézegettem!
Valamit keresgélek az tuti mert ezt sokal egyszerűbb rendesen gitt nélkül javítani.
Majd küldök egy e-mailt.
Olyan nem nagyon van....elég jól lekezelik a gyárban....legfeljebb fémszínű.....mindenestre valamit csinálni kell vele mert hamar rozsdával tolja tele a szűrőt rosszabb esetben az injektort...
Úgh néz ki semmi festés nincs belül csak a puszta fém gyárilag.
Na igen, de még azelőtt, hogy a rozsda kiütött volna rajta....azt már így nem lehet megállítani...
Azt sajnos a sós levegő szokta okozni...angoloknál nem ritka.... viszont nagy gáz mert gyakorlatilag csak teljes fémtisztítással és újra festéssel illetve galvanizálással lehet orvosolni mert ha nem oldod meg akkor a már ott lévő só tönkreteszi a maradék festést is belül és telenyomja rozsdával az injektort....akkor jársz jól ha beadod valami galvánizálóhoz aki lemaratja fémtisztára és lekezeli újra.....van nálam itt a garázs mögött ilyen tank csak már előrehaladottabb állapotban amivel próbálkoztak 2X is drága megoldásokkal, de csak rosszabb lett...
Bandit nem jó?
Olaj leszedi?
Kemény réteg.
Mi a baj azzal az 1000-essel? Én is gondolkodom rajta, hogy elmegyek megnézni. Mi nem tetszett rajta? Mesélj, ne menjek el feleslegesen
Egy kevés olaj bele...
A Yamahám használati utasítása is ezt javasolta a téli tároláshoz.
Ápropó a nagyon prok...............a tankban tárolás miatt apró rozsdapöttyök leledznek.
Szarni rá vagy lehet kezdeni valamit vele.

Nem leválós vagy ilyesmi csak állhatott üresen sokáig és vízfröccs nyom lehet.
facebook-od nézd meg!
Huhh................azért a valószínűségszámítás szerint nem hinném hogy ebben az életben.

Gyakorlatilag M zárolt kéne hogy legyen.
Hugi is horvátot erőlteti...................de lehet elcsavarok egy kempingbe a wörti tóhoz.

Csak kéne egy gumi..................meg pénz rá.

Meg az új tankot festeni.

Meg kismókus fokhagymával.
Ki lehet fogni, nézd csak a mostanit...
Épp most úszott el a nyaralásunk űára az önindítóra(ma végképp megadta magát) és ahogy az kész lett a vacillálásunkat bedöntötte, hogy a hűtő is folyni kezdett délután....vazz, elvisz minden lét..... ....amúgy mi családosan horvátokhoz mennénk akkoriban azon a héten, de ez veszélybe került.... .....igaz akkor ha nem a családdal akkor mehetünk máshová nélkülük....
Szerintem neked mindíg lesz.
Konzultáltam a Sanyival.
Felejtős...
20.-a?Augusztus?