ezt nem tudtam, azt hittem hogy a kártyás pénzkivét (bármilyen devizában) mindig ráb_szás a "rendes" váltáshoz képest... mindig tanulok valamit :) Amit mondasz az bankfüggetlen? nekem pl erszténél van a számlám.
A pályára, hidakra mindenképp a kuna jó mert ott elég rosszul adnak vissza az €-ból, de amúgy a parton már mindenhol jobban váltják az itthon vett€-t kunára, de mégis a legolcsóbb az automatából kivenni ha van kártya...
Tele van kempinggel a part, de majdnem annyiba kerül mintha apartmant vennél ki ha csak motorozás akkor nincs értelme vinni egy halom cuccot ez miatt...a vadkemping meg romantikus ugyan, de a helyiek nem tolerálják legalábbis a rendőrök mivel van bőven kemping...
önuralmat tanusitok és nem sütöm el a kötelező poénokat (pálya/nempálya stb)... mi autóval szoktunk menni, és Kunát viszünk, az átváltásról fingom nincs, de így sokkal kényelmesebb. Pályán kívül nincs útdíj, kivéve persze kopm VAGY hídpénz pl Krk-re ha bementek...
3hét múlva szeretnék haverokkal horvátországba menni. tanácsokat szeretnék kérni.
ezt az útvonalat néztem ki:link
hazafelé változhat, és a tengerparton is lesz motorozás.
sátras túra lesz.
pénzt mit érdemes vinni? eurot vagy kunát?
útdíjak vannak az autópályán kívül?
Egyenlőre ez kempingezésre lett megbeszélve, olyan nagyon nagy helyet nem foglalnak a cuccok hozzá.
Starigradnál láttam 2-3 kempinget közvetlen a parton.
Szállást euroban kellett fizetni de az nem kemping volt.Benzin kártyára forintért mert az középáras kaja,satöbbi kuna.
Nincs csak pályadíj.
Hasraesés nagyon tiltott mert a gatyátok rámegy.
Vátsa ki mindenki az EU tb kártyát.Fontos.
És jó utat.
3hét múlva szeretnék haverokkal horvátországba menni. tanácsokat szeretnék kérni.
ezt az útvonalat néztem ki:link
hazafelé változhat, és a tengerparton is lesz motorozás.
sátras túra lesz.
pénzt mit érdemes vinni? eurot vagy kunát?
útdíjak vannak az autópályán kívül?
köszönöm a segítséget!
Nem valami vevőbarát.
Nem nagyon követtem nyomon az utóbbi időkbe a suzuki modellkínálatát, de jól érzékelem, hogy már a 650-es SV is eltünt a szalonokból?