egyszer egy haver elhatározta hogy motorozni akar.Kérdeztem milyen motort szeretne.Aszongya:Hát hornetet.
Mire én:-Suzuki gsr az nem tetszik?
-az milyen?
-Ilyen! (mutatok képet neki)
-fú ez is k....jó !
És onnantól már olyan kellett neki
ja és ha vég sebességet nézzük óra szerint akkor ezek az említett gépek kb 250-et tudnak (ritkán 260)
Az sv alattam (kb110 kg voltam akkor) 225-öt ment....
Ha megnézed nem egy fiatal darab...............futómű,fék nem jó...............de rossz sem.
Viszont mutass egy hasonló kategóriájú gépet abból a korból aminek nem ez volt a fékje és futóműve?
A hornet sosem kapott radiális féket fordított villát is csak talán 2005-6-7 környéki új szériánál.
ER6?Szögugyanaz a cucc,FZ6 szintén...........mivanmég?
GSR 600 ugyan picit jobb de nem sokkal............állíthatatlan normál futómű bandit fékkel.
Banditok csak 1200-tól kaptak jobb féket a több mivel megy?
SV fékkel és futóművel.
Jahogy sportgépek?
CBR-ek csak a 600 rr-el lettek radiális fordított cuccal.
Ami megint nem a sporttúra kategória másfél misiért.
Még az enyém is sima úszó 2 dugós állíthatatlan cuccal készül.
Jó is lenne de én hülye vagyok és cserélem..............de simán el lehet vele élni.
Még a GSR 750 is megkapta ezt a féket.
Az meg hogy túlmelegedik azt honnét a jó büdös rákból szedték?
ez csak az ismerősöktől beszedett tapasztalat.
A honda hornet az isten király motor.Mikor rákérdezek miért akkor nem kapok választ csak váll rángatást.Megmondom miért,mert azt ismerik.
Az sv meg eleve mostoha gép.Csak 2 hengere van,negatív sztereo típia az van rengeteg:Pl:szar futó mű ,szar fék,kevés lóerő,túl melegedő blokk stb. Pedig ennek a fele se igaz.
Amúgy meg mindennek van valami gyíkja úgyhogy nem tipust hanem konkrét darabot kell választani és azt nagyon körültekintően kiválasztani.
Vagy belecsapni a lecsóba és venni egy nem ismert sötét lovat.
Akár fehérben is...........................és szarni a besülő középső hengerre.
Mire én:-Suzuki gsr az nem tetszik?
-az milyen?
-Ilyen! (mutatok képet neki)
-fú ez is k....jó !
És onnantól már olyan kellett neki
http://youtu.be/6GyPPluYvNc
Az sv alattam (kb110 kg voltam akkor) 225-öt ment....
Viszont mutass egy hasonló kategóriájú gépet abból a korból aminek nem ez volt a fékje és futóműve?
A hornet sosem kapott radiális féket fordított villát is csak talán 2005-6-7 környéki új szériánál.
ER6?Szögugyanaz a cucc,FZ6 szintén...........mivanmég?
GSR 600 ugyan picit jobb de nem sokkal............állíthatatlan normál futómű bandit fékkel.
Banditok csak 1200-tól kaptak jobb féket a több mivel megy?
SV fékkel és futóművel.
Jahogy sportgépek?
CBR-ek csak a 600 rr-el lettek radiális fordított cuccal.
Ami megint nem a sporttúra kategória másfél misiért.
Még az enyém is sima úszó 2 dugós állíthatatlan cuccal készül.
Jó is lenne de én hülye vagyok és cserélem..............de simán el lehet vele élni.
Még a GSR 750 is megkapta ezt a féket.
Az meg hogy túlmelegedik azt honnét a jó büdös rákból szedték?
Amúgy én a Z 750, fazék, GSR hármastól sem zárkózom el ha esetleg úgy adódna.
A honda hornet az isten király motor.Mikor rákérdezek miért akkor nem kapok választ csak váll rángatást.Megmondom miért,mert azt ismerik.
Az sv meg eleve mostoha gép.Csak 2 hengere van,negatív sztereo típia az van rengeteg:Pl:szar futó mű ,szar fék,kevés lóerő,túl melegedő blokk stb. Pedig ennek a fele se igaz.
Kurvajó de pályára valók.