Csak a nagyobbakban vannak bungalók. Viszont kemping minden faluban van
és a felszereltség mindenhol kifogástalan, sôt valahol nagyon extra (medence, szauna stb.) Én sokat sátraztam az Alpokban itt-ott. Mindenhol jó és olcsó volt.
Minden kempingben van bungaló is és nem drágák.....épp Lavamünd közelében is van egy kis tóparti kemping ami mellett addig is elmentünk, az érdekes lehet mert5 közel van szlovénia meg az osztrák utak is...
A segítségetekre lenne szükségem. Van egy 2001-es SV650S-em és szeretnék rá bukógombát venni. Kerestem már mindenütt de csak olyat találtam amit 2003-tól írnak.
Esetleg valaki tudna nekem valaki mondani egy boltot ahol tudok hozzá venni.
Nekem is van erste, otp meg még valami, de mindig ez volt a legjobb ugyanis középárfolyamon számolják és kivét díja sosem haladta meg azt a mennyiséget amivel még mindig olcsóbb volt mintha itthon vettük volna valami váltónál, nem beszélve a vásárlásról ahol semmiféle plusz költség nincs és középárfolyamon számolják azt is...
A sátor olcsóbb?
és a felszereltség mindenhol kifogástalan, sôt valahol nagyon extra (medence, szauna stb.) Én sokat sátraztam az Alpokban itt-ott. Mindenhol jó és olcsó volt.
Lehet bungallós lesz.............még passz hogy.
Lehet, hogy holnap bemegyek személyesen :)
És mivel blokkba mennek a csavarok akkora difi nincs bennük.
Legalábbis így okoskodok.
Ha nem jó egy flex megóggya.
A segítségetekre lenne szükségem. Van egy 2001-es SV650S-em és szeretnék rá bukógombát venni. Kerestem már mindenütt de csak olyat találtam amit 2003-tól írnak.
Esetleg valaki tudna nekem valaki mondani egy boltot ahol tudok hozzá venni.
Válaszotokat előre is köszönöm!
Üdv:
KisJoe
Siettem a fehérvári rántottás reggelire.