ha neked a tripla ronda, akkor nem láttál még előző versys-t, meg úgy egyáltalán túraendurókat :o) a ducatik közül egy van amitől hányni tudnék, az pont ebből a kategóriából ugrott elő
nálam az szokott lenni, h a feleségem elzavar 1 vagy akár 2 napra, hogy motorozzak egy kicsit :-) de most megmondtam, nem, és edzésre sem megyek. a hobbiból marad a fotózás, az ingyenes. családi nyaralás az nálunk is lesz.
Nekem időm nincs rá. Pontosabban nem akarok családtól külön menni. Szóval menni megyünk ide-oda, de kocsival.
Egy ideig gondolkoztam rajta, hogy család megy kocsival én meg motorral. Na arra már nincs pénzem
Azért kocsival felmegyek a Vrsicre. Legalább megmutatom a gyereknek, hol érzi jól magát apa :)
Fáradt............nem gyenge..................van hogy gixxeres fárasztottam másfél napig de akkor toppon vagyok.
Most nem.
Már írtam...............nemérdekel.
Se az hova,mennyit,kivel,hogy mész.
Szurkálódj nyugodtan.
Bandit se egy matyóhimzés.
Jajj Zoli Zoli. Picit érzelmileg gyenge vagy Én negyed akkora motoros sem vagyok mint itt a fórum lakók, összesen 10E km-t nem mentem még nagy motorral. Sőt 5 nagymotorral mentem eddig életemben, abból 4 Suzuki volt Kicsit sem ismerem a Te motorodat (mondjuk nem is érdekel mert szerintem ronda mint az állat) de amiket írogatok az mind szúrkálódás, és most elgyengültél Tőlem aztán lehetne itt mindenkinek Komárja vagy egy jó Tomosa... nekem nem lenne jobb akkor sem, de rosszabb se.
Jaa a szarrá görbült telóval meg átbasztak ha jól emlékszem
A féknyerget NEM kell hanem AKAROM...............és nem azért mert KELL..............hanem csak.
Passzió gyűjtöm a fékeket mint te az ezresre az egyengetett villát.
Hamár szurkálodunk.
Felőlem.................Megmondom őszintén hogy belefáradtam a bizonygatásba.
Az teszel,gondolsz,cseszegetsz ahogy jólesik.
Én befejeztem.Kicsit fáradt vagyok ehhez a macska-egér játékhoz mostanában.
Még társalgunk de én triumpról és egyebekről nem mondok neked véleményt többet.
És igyekszem a triumphot itt egtyáltalán vagy minimálisan megemlíteni nehogy megsértselek.
Úgyis lesz ellenvéleményed.
Na szasz.
Nem nem Zoli. Bevallom tévedtem! Rájöttem, hogy nincs jobb motor egy igazi eredeti angol motornál ahol már 10E km-nél cserélni kell a féknyergeket is. Szerintem minden idők legjobb motorja ez a márka és az is marad az idők végezetéig. Irigy vagyok, hogy neked már van ilyen és én csak az álmodom róla.
U.i.: 260-at 5-be megy csak nem 3-ba. Ez nem űrsikló
Több izomcsoportot meg tud edzeni egx pár órás baltával való edzés.
Tessék menni és maásokból a szart is kipüfölni
Egy ideig gondolkoztam rajta, hogy család megy kocsival én meg motorral. Na arra már nincs pénzem
Azért kocsival felmegyek a Vrsicre. Legalább megmutatom a gyereknek, hol érzi jól magát apa :)
Sírtam már amiatt, hogy idén kb. csak 1000km-et mentem és nem is lesz ez sokkal több. Nem? Akkor most
Písz
Most nem.
Már írtam...............nemérdekel.
Se az hova,mennyit,kivel,hogy mész.
Szurkálódj nyugodtan.
Bandit se egy matyóhimzés.
Jaa a szarrá görbült telóval meg átbasztak ha jól emlékszem
A féknyerget NEM kell hanem AKAROM...............és nem azért mert KELL..............hanem csak.
Passzió gyűjtöm a fékeket mint te az ezresre az egyengetett villát.
Hamár szurkálodunk.
Az teszel,gondolsz,cseszegetsz ahogy jólesik.
Én befejeztem.Kicsit fáradt vagyok ehhez a macska-egér játékhoz mostanában.
Még társalgunk de én triumpról és egyebekről nem mondok neked véleményt többet.
És igyekszem a triumphot itt egtyáltalán vagy minimálisan megemlíteni nehogy megsértselek.
Úgyis lesz ellenvéleményed.
Na szasz.
U.i.: 260-at 5-be megy csak