Ezért montam.Vanyek felvilágosított hogy én nagy tévedésben vagyok.
Felülvizsgáltam ezután a véleményemet majd ötöltem hatoltam és kijelenthetem hogy a fentebb említett két tipusú motorkerékpár minden tekintetben jobbak azoknál amit én vezettem vagy fogok valaha is vezetni így jól választottál
Nem.................az ezres 260-at lazán viszi 3-asba a triumph meg seholnincs a 190-es végével nagy lihegve.Nem való a profi túrázóknak.
Maradj az 1250-es bandinál vagy ezres sv-nél.
Sokkal erősebb,jobb,szebb,kényelmesebb és még sorolhatnám napestig mivel jobb a triumphnál.
Amúgy motorváltás elött állok,de ha kell,elhúzódhat felőlem,mert nem bízok az eladókban,már..........(persze vannak kivételek)
Hallottuk a Hentes motorja is megfiatalodott km ügyben
Ja az említett sv-n,amit mondtam akra dobok vannak,hozzáteszem nem érdekem hogy eladja,én csak megemlítettem
Ő ennyit mondott rá,azt annyi
Szólhattál volna,neked szívessen odaadtam volna!
Felülvizsgáltam ezután a véleményemet majd ötöltem hatoltam és kijelenthetem hogy a fentebb említett két tipusú motorkerékpár minden tekintetben jobbak azoknál amit én vezettem vagy fogok valaha is vezetni így jól választottál
Amikor mentem próbakört a barátom 1000-ével én azért felkapcsoltam 6.-ba is
Maradj az 1250-es bandinál vagy ezres sv-nél.
Sokkal erősebb,jobb,szebb,kényelmesebb és még sorolhatnám napestig mivel jobb a triumphnál.
http://www.hunguesthotels.hu/h...
Úgy rémlik az enyémen nem ilyen volt a gyári
Aztán lehet változtattak
Hallottuk a Hentes motorja is megfiatalodott km ügyben
Ja az említett sv-n,amit mondtam akra dobok vannak,hozzáteszem nem érdekem hogy eladja,én csak megemlítettem
Ő ennyit mondott rá,azt annyi