Zoli erre csak az tudom mondani hogy akkor tudod meg ha kipróbálod...
Ha nem állítható a dőlése és pont az álladra nyomja a szelet vagy a fejedre.. az őrjítő tud lenni. Bevallom a plexi miatt néhol hangosabb a sisakom de ülök a motoron 140-150-nél...
Dögösen néz ki a plexi a gépen amúgy de nem minden a kinézet
Sziasztok!
Megmaradt a motoromról, egy garnitúra fekete fék és kuplung kar. Motoron csak egy próba idejéig volt fenn, kb 1 hétig. Teljesen jó állapotúak. Valakitől itt vettem a fórumon de már nem emlékszem, hogy kitől, mondjuk ez nem is fontos. Ha valakit érdekel, jelentkezzen és jó áron átadom. A hátsó lámpám sem talált még gazdára, valakinek?
Lehet az a pöcsnyi óratakaró tereli a sisakra.
Ezért törpölök a plexin.Hátha elviszi a fejem felett.Vagy szarabb lesz és lóbálni fogja azt a nagy tököt a nyakamon.
De akkor jön a harakiri mert a felrakáshoz meg kell fúrni a pöcsnyi szart.És ha leveszem hülyén néz ki a furat..............akkormeg dobhatom ki vagy küzdhetek a javítással.
Micsoda dilemmák.
200-nál azért picit meghajlok hogy jobb legyen a nyomás a pofámon.
De az is lehet hogy csak azért hogy csökkentsem a vitorlafelületet és legyen esélyem a 210-re is.
Hát most mit mondjak.
Csak 179 vagyok de széles mint a bécsi gyors.
160-nál már kezdek hajolni.
Törpölök pelxin is de még nem jutottam dűlőre hogy kellene e ez nekem.
Egyenlőre egy hajszállal a nem került ki győztesen.
Ha levinne a szél tökönszúrnám magam.
Füldugó viszont már mostanában kell.
Kell ez nekem vagy nem?Szavazhattok is.
Így most NO screen.
Ha nem állítható a dőlése és pont az álladra nyomja a szelet vagy a fejedre.. az őrjítő tud lenni. Bevallom a plexi miatt néhol hangosabb a sisakom de ülök a motoron 140-150-nél...
Dögösen néz ki a plexi a gépen amúgy
Oda csudijó.
Megmaradt a motoromról, egy garnitúra fekete fék és kuplung kar. Motoron csak egy próba idejéig volt fenn, kb 1 hétig. Teljesen jó állapotúak. Valakitől itt vettem a fórumon de már nem emlékszem, hogy kitől, mondjuk ez nem is fontos. Ha valakit érdekel, jelentkezzen és jó áron átadom. A hátsó lámpám sem talált még gazdára, valakinek?
Ezért törpölök a plexin.Hátha elviszi a fejem felett.Vagy szarabb lesz és lóbálni fogja azt a nagy tököt a nyakamon.
De akkor jön a harakiri mert a felrakáshoz meg kell fúrni a pöcsnyi szart.És ha leveszem hülyén néz ki a furat..............akkormeg dobhatom ki vagy küzdhetek a javítással.
Micsoda dilemmák.
Mint Tsanyi dilemmái.
De az is lehet hogy csak azért hogy csökkentsem a vitorlafelületet és legyen esélyem a 210-re is.
Csak 179 vagyok de széles mint a bécsi gyors.
160-nál már kezdek hajolni.
Törpölök pelxin is de még nem jutottam dűlőre hogy kellene e ez nekem.
Egyenlőre egy hajszállal a nem került ki győztesen.
Ha levinne a szél tökönszúrnám magam.
Füldugó viszont már mostanában kell.
Kell ez nekem vagy nem?Szavazhattok is.