Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát............nem tom.............ha azt nézzük hogy öregebb mint az enyém.Úgy jó.
Viszont nem volt annyira használt.Jobban néz ki.

De ment már el drágábban is.
Remélem kifogsz egy jót!
Azt nem bánnám ha végre mennénk ősszel egy kört,majd addig előhalászom ezt a gabenn gyereket,a fene a ronda pofáját
sok vagy kevés?
680?
Csak apránként hoztam össze.
Ja,ott volt ő is a V2 es találkozón Lellén,övé volt a piros gsxr600,ami a járdán parkolt kint
az enyém 680-ért ment el egy csomó extrával..Látatlanba tízezreket alkudtak.Így is a legjobb ajánlat nyert.
hát az nagyon jól eladta
ne érts félre.Ha tehetném sokkal többet is érne,de nem tehetem...
Ja,van benne valami
Ő ennyit kér érte,valami 300-ért vette rá a dobokat,igaz az idő multán ezek a kiadások nem jönnek vissza!
1-millióért árulom az enyémet,igaz 50 ezer van benne,de ebből nem engedek,annyi alkudozó hívott,írt
Akkor vegyenek valami öregebbet
Rájöttem hogy akkor járok jól,ha beszámíttatom!Egymilláért örömmel beveszik,a busába amit akarok,igaz még ennyit hozzá kell dobni
De ez van.
Az egyik barátom nagyon jól eladta a 650 esét:)))46000 volt benne és elment 850 ért.
Hú az rossz hír.................mer akkor az enyém sem ér annyit.Ezres jobb.
jellék:kellék
számomra egy motor sem ér annyit.Élvezeti cikk,hobbi jellék.Sajna nem engedhetek meg a szórakozásra ennyi pénzt.Még annyit is szűkösen amennyit szánok rá....
Ér másfél millát?
na ma kipróbáltam a haveromét
Pedig az ezres sv-k nagyon gyorsak és erősek.
ejj ha most meglenne
1.5 millió Én a 7800km-es SV-met 1 milla alatt adtam el. Azért ne komédiázzunk, hogy ennyit érhet egy SV. Azt elhiszem, hogy a tulajnak ér ennyit, de másnak....
Sok sikert!
Majd várjuk itt a fejleményeket!
Amúgy szept 15 körül érek haza,ja és motorral jöttem ki,de nagyon jó
Itt olyan utak vannak,hogy ilyenen még nem mentem
Remélem hazafele is jó idő lesz,igaz az már nem érdekes milyen lesz,mert akkor is megyek
szombaton megyek megnézni egy ajánlott gépet.
Sajnos annyit nem tudok áldozni a motorra mint amit ajánlottál,de állítólag ez is nagy becsben van tartva és a képek alapján jó bőrben is van
Köszi Azért Béci
Gabenn,te meg bújj elő,nagyon leléptél a térképről
Írtam neked,de nem is válaszoltál RIBANC!
Hali.
Na akkor sikerült eladni
Budapesten,tudok egy sv 1000S-t.Igaz 1.5 mill az ára,de az a motor fűtött garázsban van,idén 5 km-t ment,tavaly 150-et.
Egy fogorvosé,és bakker olyan mint a szalonba volt új korában
Garantált 12500 km van benne,pár éve ismerem,na ez biztos nem átbaszás
szia!Ha lesz addigr4a motorom megbeszélhetjük
Képzeljétek,lassan eléri a motorom az 50000 km t,és még csak most kell a fékbetéteket kicserélni
Üdv

Őszre lenne egy kis túra Szerbiába,pontosan Topolyára (Tompától 60 km)
Szept 21-22-23-án haza.
Motorozás,strandolás,piálás a helyiekkel
Szállás panzióban tavaly 10 euró volt személyenként.Kaja nagyon jó,és nem drága.Szombatra főznek nekünk valami helyi kaját.
Ha valakit érdekel jelezze és bőven írok róla.
Dózer?