Különben olyan undorító dolog ez!
Nézegetem a busákat,2000-res a motor,és van benne 20000-km,nem gyári láncal,elsőgumival.
Meg 2002 es 18000-el,a 2011 es modellbe meg van már 23000-km,némelyikbe,na az hihető
Mennyire madárnak nézik az embereket,pofátlanul!
Mondták nekem is hogy tekertessem vissza,de nem,mert nem érdemli meg,már csak a motor miatt sem!
Aztán ha megmarad,akkor sem nagyon esünk kétségbe
Próbáltam már minden féle,drága kegyszert,de nem olyan mint a másikak.Persze nem ilyen matt most,mert ciffel meg szoktam dörgölni.De akkor sem olyan szép,mint másé.
Jaj köszi,pedig ezen a képen nem is látszik igazán.
Én mondjuk esőben csak 2-szer mentem vele!10000-km es kora óta van nálam,azért hogy minél szebb maradjon
Tudom hülye vagyok,de nem szeretem ha ázik
Egyébként az eredet vizsgán akár ki is derülhet a turpisság azt mondták a műszakin ahol fényképezték a km óra állást
Nézegetem a busákat,2000-res a motor,és van benne 20000-km,nem gyári láncal,elsőgumival.
Meg 2002 es 18000-el,a 2011 es modellbe meg van már 23000-km,némelyikbe,na az hihető
Mennyire madárnak nézik az embereket,pofátlanul!
Mondták nekem is hogy tekertessem vissza,de nem,mert nem érdemli meg,már csak a motor miatt sem!
Aztán ha megmarad,akkor sem nagyon esünk kétségbe
Hát ez jó móka
Most 26000-el hirdették.
Rozsdamentes a kipufogó!
Gondolom,az előző gazdija azért ment vele esőbe,de az meg a lakásba tartotta
Azt mondta, hogy 550 tetszene neki.
Mondtam hogy mondjon egy kicsit nagyobb számot.
Én mondjuk esőben csak 2-szer mentem vele!10000-km es kora óta van nálam,azért hogy minél szebb maradjon
Tudom hülye vagyok,de nem szeretem ha ázik