ugyanaz a baj vele, mint a zsigulimmal volt :-) állandóan leforog, mindig váltasz egyet, erre megint leforog, megint váltasz, és mire úgy érzed, hogy egy kényelmes sebességet sikerült belőni, ahol nem is túl alacsony a fordulat, de nem is visíttatod, akkor hipphopp kapsz egy boritékot vas megyéből. :-)
A segítségeteket szeretném kérni...Kategória váltás mellet döntöttem és a 2004/2005 évjáratú 650-es SV-kell szemezgetek. Azt szeretném megkérdezni, hogy ennek a típusnak van valami típus hibája vagy olyan dolog amire oda kell figyelni azon kívül, hogy olaj meg benzin legyen benne? A választ előre is köszönöm! Széles utat mindenkinek!
A húsvétiból okultam.Ott is én voltam az oka mindennek.
Egyedül a szállás volt az ami talán egy picit változott.De az is azért mert a nudistastrandra és a kempingre nem haraptál rá.
Így mondtam a fixet.............de látom így se jó és megint én vagyok a hunyó.
De még mindíg fennál a dolog.A mallnitz-i még mindíg változtatható szerintem.
Mutatsz mást és arra is mehetek.
Kezdem megszokni hogy mindíg elbaszom a túrákat.
Nokalm,malta-n még nem voltam..............persze glocneren igen de ott meg Dyke nem.
Nyugodtan várok tippeket.Esetleg térképpel.Mallnitz központal.
Nem kötök.
Pedig próbáltam de nem birják az ujjaim és furán állnak a kezemben a tűk.
csak kíváncsiságból, lengessél már egy fehér gatyát, hátha észreveszem amúgy egyeztetésre tényleg nem emlékszem, párszor belinkeltél valami útvonalat, mindig mást, azzal a felkiáltással, hogy akinek nem tetszik az bekaphatja és mész egyedül.
Ajánlom ne menj oda ahol már voltál. Pl glocknernél sokkal szebb helyek vannak osztrákiában, amik ráadásul nem 22juróba kerülnek/nap. Persze ebbe most úgyis belekötsz majd de akkor is ez a véleményem. Szotyi úr tudja miről beszélek
KB 3 hete szórakozom ezen.Kérdezted az infot.............belinkeltem az útvonalat..............majd egy hét eltelik nuku rá bármi reakció.............minden héten legalább 2-3 alakalommal megemlítem.Nézz utána.
Ha egy fehér gatyát lengetek az talán jobban észrevehető.
Tudom elbasztam de ez van,nemvagyok gyakorlott.
Még mindíg van hely mallnitzban a booking szerint.
Zoli egy kicsit nagyobb feneket is keríthettél volna ennek a túrának, nem így, hogy szállás lefoglalva 2 főnek a többiek oldják meg. ráadásul úgy, hogy előtte semmi info
A segítségeteket szeretném kérni...Kategória váltás mellet döntöttem és a 2004/2005 évjáratú 650-es SV-kell szemezgetek. Azt szeretném megkérdezni, hogy ennek a típusnak van valami típus hibája vagy olyan dolog amire oda kell figyelni azon kívül, hogy olaj meg benzin legyen benne?
A húsvétiból okultam.Ott is én voltam az oka mindennek.
Egyedül a szállás volt az ami talán egy picit változott.De az is azért mert a nudistastrandra és a kempingre nem haraptál rá.
Így mondtam a fixet.............de látom így se jó és megint én vagyok a hunyó.
De még mindíg fennál a dolog.A mallnitz-i még mindíg változtatható szerintem.
Mutatsz mást és arra is mehetek.
Kezdem megszokni hogy mindíg elbaszom a túrákat.
Nyugodtan várok tippeket.Esetleg térképpel.Mallnitz központal.
Nem kötök.
Pedig próbáltam de nem birják az ujjaim és furán állnak a kezemben a tűk.
Ha egy fehér gatyát lengetek az talán jobban észrevehető.
Tudom elbasztam de ez van,nemvagyok gyakorlott.
Még mindíg van hely mallnitzban a booking szerint.
Van ott még hely ha komolyan gondolod.