Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ugyanaz a baj vele, mint a zsigulimmal volt :-) állandóan leforog, mindig váltasz egyet, erre megint leforog, megint váltasz, és mire úgy érzed, hogy egy kényelmes sebességet sikerült belőni, ahol nem is túl alacsony a fordulat, de nem is visíttatod, akkor hipphopp kapsz egy boritékot vas megyéből. :-)
csak pozitívumokat tudok mondani a gépről.Tipushiba nem nagyon van.Futóműbe érdemes vastagabb olajat rakni.Nagyjából ennyi.
Semmi az ég világon, a szokásos dolgokra figyelj oda...
Sziasztok!

A segítségeteket szeretném kérni...Kategória váltás mellet döntöttem és a 2004/2005 évjáratú 650-es SV-kell szemezgetek. Azt szeretném megkérdezni, hogy ennek a típusnak van valami típus hibája vagy olyan dolog amire oda kell figyelni azon kívül, hogy olaj meg benzin legyen benne? A választ előre is köszönöm! Széles utat mindenkinek!
Lengetek nem látod?

A húsvétiból okultam.Ott is én voltam az oka mindennek.
Egyedül a szállás volt az ami talán egy picit változott.De az is azért mert a nudistastrandra és a kempingre nem haraptál rá.
Így mondtam a fixet.............de látom így se jó és megint én vagyok a hunyó.

De még mindíg fennál a dolog.A mallnitz-i még mindíg változtatható szerintem.
Mutatsz mást és arra is mehetek.
Kezdem megszokni hogy mindíg elbaszom a túrákat.
Nokalm,malta-n még nem voltam..............persze glocneren igen de ott meg Dyke nem.
Nyugodtan várok tippeket.Esetleg térképpel.Mallnitz központal.
Nem kötök.
Pedig próbáltam de nem birják az ujjaim és furán állnak a kezemben a tűk.
csak kíváncsiságból, lengessél már egy fehér gatyát, hátha észreveszem amúgy egyeztetésre tényleg nem emlékszem, párszor belinkeltél valami útvonalat, mindig mást, azzal a felkiáltással, hogy akinek nem tetszik az bekaphatja és mész egyedül.
jaja, ezen gondolkoztam én is. Glockneren már voltam 2x, Nockalmon is.
Ajánlom ne menj oda ahol már voltál. Pl glocknernél sokkal szebb helyek vannak osztrákiában, amik ráadásul nem 22juróba kerülnek/nap. Persze ebbe most úgyis belekötsz majd de akkor is ez a véleményem. Szotyi úr tudja miről beszélek
tudja valaki mennyibe faj mostansag az olasz autopalya kocsira?
Görögországot meg Albániát majd jövőre szeretnék megint, csak kicsit más útvonalon. De az még messze van...
KB 3 hete szórakozom ezen.Kérdezted az infot.............belinkeltem az útvonalat..............majd egy hét eltelik nuku rá bármi reakció.............minden héten legalább 2-3 alakalommal megemlítem.Nézz utána.
Ha egy fehér gatyát lengetek az talán jobban észrevehető.
Tudom elbasztam de ez van,nemvagyok gyakorlott.
Még mindíg van hely mallnitzban a booking szerint.
Zoli egy kicsit nagyobb feneket is keríthettél volna ennek a túrának, nem így, hogy szállás lefoglalva 2 főnek a többiek oldják meg. ráadásul úgy, hogy előtte semmi info
Esetleg máskor,vagy egyszer,vagy lehet....?
Így jogos,jól tetted!
ezt majd később fogom eldönteni...talán
Mert ott május végén voltam.
Olyan bizonytalan vagy mostanában,vagy mégsem?
Géza,Albániát,Görögországot miért is hagyod ki?
Nehéz veled.
Van ott még hely ha komolyan gondolod.
Most kevés vagy sok..............őrlődsz nagyon.
ilyen erővel tök mindegy ha szervezek magamnak egy utat, de azért köszi
köszi de az túl sok lenne nekem
Gyere velem nyár végén/ősz elején Balkán túrázni! Bosznia, Montenegro, Szerbia, Bulgária, Románia.