M3, immáron sokadszor...van benne 4000, de még több mint 3mm és szinte csak szerpentint lát...igaz az én tempómban, de ettől én még szeretem, mert eddig féltem az esőben való csapatástól, mióta lejött az M5 és visszakerült az M3, azóta nem
Ja,van Lellén egy barátom,ő is ilyet vett GSXR 600 ra,6000-ret ment el a hátsóval,de huzogatta rendessen,ő azt mondta nem is kell neki új gumi,mert az sem nagyon ment el tőbbet,persze ha túrásabbat vett volna akkor tuti tovább marad,de az párban többször annyi lett volna.
Eleinte én is fostam,hogy ezek milyenek,meg meddig elég,de igen jól bevállt,és nem kéne új nekem se.
Persze megoszlanak ezekről a vélemények,de nekem nagyon bevállt
Helló
Én az enyémen a Bridgestone RacingBlattaxot használom,vágott slick ként veszem,szerintem nagyon jó
Az első 10ezret simán elmegy,a hátsó jobban fogy,eddig 5000-km van a hátsóba,és még bőven jó
18 e párban,nekem megéri
abroncsból mire voksoltok? jó árban dunlop qualifier van esetleg diablo rosso II a pirelliből, de az nagyon sport.. (hamar fogy?) vagy kicsit több lenne a Bridge BT023, ezt több helyen írták h jó,esetleg a Conti Road Attack2de arról nem találtam semmi
Hali!
Dilemmám az, hogy döntöm el, hogy K(hanyas) modell a gép? A vázra valami miatt 2002 van ütve, de nem csővázas, szóval nem is lehet K2 modell, a forgalmiban 2005 szerepel, de nem is K5ös modell mivel nem fekete vázas, szóval marad a K3-K4, de a jelekből ítélve K4nek gondlom.. nem lenne rossz tudni a pontos alkatrész rendelés végett :)
erre is van szar aszfalt bőven!Hohóóó, mindenki azt hiszi, h svájc über alles, közbe a faszt...Ritkább, vékoynabb hegyiutak olyanok, h majd leesek róla...Az olasz rész meg egy vicc.Onnan tudom, h határt léptünk, h ki akar esni a fogsorom
Svájci útfelbontás:
végy egy aszfaltvágót, precízen lődd be a leghosszabb egyenes szakaszt, vágd fel.A végén döngöld vissza és hengereld az aszfaltot síkba.
Olasz: fogj egy törőgépet, zúzd fel ahogy sikerül (powered bí ökörhugyozás).Lapátold vissza a sittet meg ami még odafér.Esetleg döngöld és öntsd rá az aszfaltot ahogy jólesik.Ha sikerül lehengerelni az azért van, mert Luigi kicsit több aszfaltot öntött oda.A lyukas rész, majd magától megszilárdul.
Ezt én néztem ki...................magamnak.