Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ja...és vissza térve a leömlő polírozásra!Egy kis krómpaszta meg egy csík puha rongy csodát tesz!:)Nem kell leszerelni...paszta felken...rongy egy kunkorral átvesz...két végén huziga...és tádáááámmm...csilli-villi!:)
És persze azon kívül hogy szép...kicsiszolod belőle a rozsdát..ami nem eszi annyira a csövet!Tehát hasznos is!érdemes foglalkozni a dologgal!
Apropó!
ha esetleg valakinek van eladó tanktáskája az ne tartsa magába!
Köszi
Hát az enyémben sem akartam elhinni a 11500 km-t és 2007-es....
De akkor az ilyen ember minek vesz motort?Azt az évi 500-1000 km-t akár bérmotorral is meg lehet tenni sokkal olcsóbban...
Egyébként nincs valakinek egy fölös gyári tükörkéje?Híján vagyok.....
Egyébként az az SV ha valóban takarja a valóságot a hírdetés...120%-osan megéri az árát!persze egy kicsit koros....de tudjuk mennyire jó konstrukció!:)
Pettya!
Még igaz is lehet!Mert én is ismerek egy ilyet!A főnökömé volt...a lányának vette!2000-es évjárat.......és mennyi kilométert hajtottak bele?3200-at apám!:))))Évente csináltam benne az olajcserét....mert ugye savasodik!:)nem az a 400 évenkénti kilométer ette meg!:)
ez ennyi pénzért a sátán motorja :)
lehet reális a 9500 km, ez csak a személyes találkopzáskor derül ki úgyis, én is pont így jártam! és bejött :)
Most látom...mennyi szép sárga SV!:)

Itt az enyém is....ha már........:)
Háááát...tényleg érdekesen áll az a faridom!ha húzunk egy képzeletbeli tengely vonalat a hátsó kerék és a kormány kifli között...cseppet csálé!:)nem hinném hogy ennyit csalna a látószög!:)
Tényleg nem akarok kötözködni, de 2001-es motorban 9500 km?
SV 650
Szerintem ezt érdemes megnézni, némi alkuval jó lehet.
Kicsit tényleg olyan, mintha meg lenne tekeredve a hátulja.
A lánc is gatya.
Most vagy a hátsó kerék van berakva ferdén, vagy az idom ferde vagy csak túl korán van, de nekem ez a kép valahogy nem stimmel...
Sziasztok!
Erről mit gondoltok?:
http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_sv_650_n-60
24121
Nekem nagyon megtetszett és kb ilyen árban keresek motort. Ha fizetéskor még meglesz, lenne valaki aki meg tudná nézni nekem, vagy akár velem együtt? Gondolom akinek van ilyen motorja, csak más szemmel nézi :) (felmennék kocsival, megnéznénk, és ha azt mondod megéri, akkor megveszem)
Várom a véleményeket róla!
Valahogy az enyémre is ez kéne.
Taszajcsa a koszt!
Nem kő mosni.
Értem
Le is mostad?
Kicseréltem a tömítéseket is akkor.
Ja,értem
Hát az nem tudom menni fog e,más nem rábízom apámra,az nagy polírozó,van mindenféle korongja
Én leszereltem a kipuffot úgy csináltam.
De télen.
Köszi
Nem mész vele.
Kérném a titkot
Úgy, hogy ilyen legyen?
Szép!
Na azt mondjátok meg,hogyan lehet az első leömlőt így kifényesíteni,ahogy ennek van?