Zsé: vegyél bömöst :). Azon nem fáradna el a segged szvsz.
Viccet félre (bár nem vicc): köbcenti ügyben - most nem azért csúsztál el, mert ezres sv vagy 250-es ibrahim... szerintem itt a motorerőnek nem volt szerepe, vagy igen?
A Yamaha World-ben van egy fekete kirakva -Gyönyörűűűűűűűűű
Szerintem úgy éreznéd magad rajta , mintha egy brutál terepjáróról átülnél egy szuper sportautóra
Még a színe is emlékeztetne az SV-re
Akinek volt , vagy van yamahája, az szerintem csak egy másik tiípusra váltana.
Fz6- vagy fz8 , sportos külső, jól dobozolható, szerény fogyasztás, jó teljesítmény ,megbízható.... Szerintem ennyi, és nem kell több
Zolinak igaza van,az S2 fazer szerintem nagyon jó megoldás. 50 ezer van benne. És eddig hibátlanúl müködik. Pont egy éve (09.25) volt egy csatt.de megcsináltuk Sanyival és továbbra is nagyon megy......
3000 és 12000 fordulat közt 60 és 70 Nm közt van a nyomaték.
Baromira stresszmentessé teszi a szerpentinezést.Gyakorlatilag a visszafordítóktól a 120-130-as sprintig mindent 3-4-es fokozatban teszem.
Viccet félre (bár nem vicc): köbcenti ügyben - most nem azért csúsztál el, mert ezres sv vagy 250-es ibrahim... szerintem itt a motorerőnek nem volt szerepe, vagy igen?
Szerintem úgy éreznéd magad rajta , mintha egy brutál terepjáróról átülnél egy szuper sportautóra
Még a színe is emlékeztetne az SV-re
Akinek volt , vagy van yamahája, az szerintem csak egy másik tiípusra váltana.
Fz6- vagy fz8 , sportos külső, jól dobozolható, szerény fogyasztás, jó teljesítmény ,megbízható.... Szerintem ennyi, és nem kell több
megfontolom a szavaid
és üdv.
Ez a 3 hengeres.
Ami neked sosem kell.
De a fazék leenne a legjobb vagy a CBF.
3-4ikben?AAAA
nem gyenge...
akkor módosítok a jelöltek listáján: Fazék 600, cbf 600, z750, esetleg hornet....
Baromira stresszmentessé teszi a szerpentinezést.Gyakorlatilag a visszafordítóktól a 120-130-as sprintig mindent 3-4-es fokozatban teszem.
Zoli: erre mit mondasz?
sv-vel nem egyszerű szerpnetinezni, meg kell hagyjam...elsőre sor4-et kellett volna vennem