Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

10w-40,hilflo HF138.
Zsé: vegyél bömöst :). Azon nem fáradna el a segged szvsz.
Viccet félre (bár nem vicc): köbcenti ügyben - most nem azért csúsztál el, mert ezres sv vagy 250-es ibrahim... szerintem itt a motorerőnek nem volt szerepe, vagy igen?
Sziasztok! Milyen olajat tesztek sv-be? És milyen olajszürőt? Azt tudom, hogy 2,7l kell bele! Köszi
A Yamaha World-ben van egy fekete kirakva -Gyönyörűűűűűűűűű
Szerintem úgy éreznéd magad rajta , mintha egy brutál terepjáróról átülnél egy szuper sportautóra
Még a színe is emlékeztetne az SV-re
Akinek volt , vagy van yamahája, az szerintem csak egy másik tiípusra váltana.
Fz6- vagy fz8 , sportos külső, jól dobozolható, szerény fogyasztás, jó teljesítmény ,megbízható.... Szerintem ennyi, és nem kell több
ja, az mondjuk nem vészes...
írja, hogy 200 frankért kivehető
bazz, nem szúrta ki a szemem a 25kw-os szarság...
Gondolom csak az akrapovic dob miatt 34 lóerő
EZ nagoyn adná!
köszi!

megfontolom a szavaid
zsé ! Jobbulást neked !
Zolinak igaza van,az S2 fazer szerintem nagyon jó megoldás. 50 ezer van benne. És eddig hibátlanúl müködik. Pont egy éve (09.25) volt egy csatt.de megcsináltuk Sanyival és továbbra is nagyon megy......
Hali.
mikor a fazekad? oldaldobozt rá lehet pattintani?

és üdv.
Hello
Nem véletlen dícséri mindenki aki ült ilyenen.
Baze de nehéz vagy.
Ez a 3 hengeres.
Ami neked sosem kell.
De a fazék leenne a legjobb vagy a CBF.
mondasz valamit....

3-4ikben?AAAA

nem gyenge...

akkor módosítok a jelöltek listáján: Fazék 600, cbf 600, z750, esetleg hornet....
Ennek szinte nincs is maximuma, olyan lapos
Ha jó állapot simán jó lehet neked is akár.
3000 és 12000 fordulat közt 60 és 70 Nm közt van a nyomaték.
Baromira stresszmentessé teszi a szerpentinezést.Gyakorlatilag a visszafordítóktól a 120-130-as sprintig mindent 3-4-es fokozatban teszem.
jó lenne már ott tartani!

Zoli: erre mit mondasz?
Nekem 7000-nél van kb 80 nm, eléggé unalmassá is teszi a történetet
Nem a szart.
a 8500ra szavazok, főleg, h az sv-nél is kurva nehéz volt 9000 körül tartani a nyomatékot, mert egy 6000-nek is már örültem...

sv-vel nem egyszerű szerpnetinezni, meg kell hagyjam...elsőre sor4-et kellett volna vennem