Nafigyuzz.............most pont átesel a ló túlsó oldalára.
Ne spilázz túl.
Pofáraestél és csúnyán fáj.
Testileg is meg EGO szinten.
Simán értem a szitut.
Én a helyedben keresnék egy újabb fazert.S2-est.ABS-el.
Ez lenne az A terv.
B-nek a kereklámpás hornet szintén ABS-es.
Mindkettő haláljó túrázó ha kell megy ha kell krúzolsz.Kényelmesek,minőségiek,kivisznek a világból.
Soha a büdös életbe nem mondtam hogy vegyél 3 hengerest.
Először is nem neked való,másodszor meg nem kéne a klubba tartoznod mert ez ritka és ezt szeretem benne.
Negyedszer meg kúúúúrvajó gép de nem szeretném a 3. pont miatt ha mindenki tudná.
eddig mindig arról ment a vita, h ekéztétek aki 100 ló alatt nincs élet dumával jött, meg literes térfogattal....
erre bedobok egy olyan motort, amivel lehet, h a szerpentinen elpicsázok bárkit, hiszen nincs 100m egyenes ahol ki tudna jönni a sebességkülönbség, és megy a vén faszozás :D
komolyan nem értem...
3 henger szóba sem jöhet, hiába nyomatják fb-n is...2 vagy 4, de inkább 4...max. 100 ló, de inkább 70....lehetne naked és túrás kormányos....
igények: 300km 1 seggel, miközben nem állok meg 3x tankolni meg nem esik le a csuklóm, veri szét a hátam a vibráció stb...
van ilyen motor?
eddig gsr750, z750, nc700 jött szóba...volt aki bedobta a cb1000r-t 2011es modellben, de annak nem ment át a lényeg
A csupasz 600-as nem hornet CBF jópofa motor lehet, bár nem tudom mennyire szerencsés egy ilyen kicsi négyhengeres az alpokba. Valami liter körüli nem lenne jobb?
Jó de nem eléggé.
Ezért a pízé szerintem a CBF jobb.
Bár az idomos hasonlít legjobban egy túrás GSXR-re pofából.