Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az olaj elvileg jó, a motor is, innen vetted valakitől?
2004es!
Motul 5100 10W40 olajat tettem bele!
Mikori a gép? Amúgy az olajtól lehet ilyen ha gatya cucc került bele.
Üdv márkatársak!

Nemrég vásároltam egy Sv 650 S-t,és kb megtett 1000 km után megváltozott a blokk hangja,kattogós hangon jár. Olaj teljesen friss van benne! Mi okozhatja? Szelephézag?Vezérmű lánc?
Hozzá kell tennem hogy párszor megforgattam,és tudom hogy a V2 nem nagyon szereti ezt,de remélem nem csináltam benne kárt:)
Tagulni fog de szerintem nem egy teljes meretet.fogyozni kell.
híreket mondunk.
- műszakivizsga OK (Bódis dob miazmás).
- bőrgatya vétel szülinapi pénzből OK. Akár a bukósisaknál: eladó lebeszélt a kényelmesről és rábeszélt a kissé(?) szűkre. Most meg stresszelek, h tényleg változni fog-e 1 méretet, ahogy igérték :-). Egyébként Shox-os.
- "jaj valamit a hátizsákomban felejtettem" elindulás előtt... gyorsan leugrok letámasztom kitámasztó NÉLKÜL :-) (váltókar picit behajlott, ennyi).
köszönöm a figyelmet.
Eladó SV 650 doboz tartó konzol és egy eke idom,csak telefonon érdeklődj 06705850436.
Lemosni,lefesteni.
sv blokkon mit kell rendberakni?
...eltömödött a vizlevezetö luk a hengerfejen?
ha csak blokkod van és kihívás kell akkor inkább valami gokartot vagy hasonló szerkezetet kellene csinálni belőle
Van két 400-as blokkom, az egyiket már rendbe raktam, a másik most következik. Megérni sosem fogja, de kell a kihívás. :)
Szia !
Fiat Marea 1.9 JTD kombi,ár érték arányban,talán a legjobb!
(7 éve használom,megrögzött fiatos vagyok)
Az még elmegy, de megéri? Amennyibe ez fájni fog egy egész jó K3 utáni 650-est lehetne venni. ...ha csak nem ingyé volt a 400-as, de még akkor is.
Ha tippelnem kéne blokkcserés lesz. 650-re.Talán.
De ugye nem így vásároltad a gépet? Vagy esetleg még meg sem vetted hanem próbálkozás, hogy majd jó lesz a javítás után? Ha 400-as akkor azzal nem sok jó lesz, inkább más megoldás kéne.
Mi az alapgond hogy ennyire bele kell nyúlni?
Jaja, minden úgy volt, ahogy írtam. Mindegy, nem tökölök akkor, amint tudja fogadni a mester, begurítom, az a tuti.
Ahogy írtad, a távgyógyítás sajnos nem megy....
Ahhoz elég picike.

Nya viszont komolykodva szerintem itten nagy a gond ha minden jó de nem röfög.
Esetleg reaktor....
Akkor ez egy generátor?
Köszi a véleményt.