Akkor az olaj stimmel, de lehet pár ok na meg, hogy mit hallasz rossznak és mit nem? Biztos van topic ahol a környékbeliek összejárnak, ott keress hozzáértőt.
Bárdi autótól rendeltem. Úgyis itt van lassan a tél am is elakartam vinni a motort átnézetni ha valamit kell cserélni vagy csinálni rajta a következő szezon előtt csinálják meg,de így mindenképp elviszem egy hozzáértőhöz!
Igazából nem szokott baja lenni tőle, anno pályáztak ezekkel elég sokan ott meg nem szokás alapjárat közelében használni a gépet. Hát tényleg meg kell vizslatni, hogy mitől lett hangosabb. Az olajat honnan szerezted?
Nem! Debrecenből vettem,de nem fórumtag,kérdeztem az eladót! Nem tudom mi lehet,mikor elhoztam nagyon szép hangja volt,és most megváltozott:S Elviszem valami szakihoz hallgassa meg,hátha tud valamit mondani!
Egyébként mi az a fordulat tartomány ameddig érdemes a V2est forgatni?
Két romet poy nem jó egybegyúrva?
Váltóbowden előre-hátra.
Vaterán 14e.És újabb 3-4 óra szívás felejthetetlen helyeken.
Nekem is rossz volt.Kivettem és csak a forrasztás engedte el az érzékelőt.Megforrasztottam azóta jó.link
Karbis 650-hez üzemanyag szint jelzőt hol tudnák venni?
Vagy ha kiszedem,akkor van rá esély,hogy javítható?
a d-e között hézag van , de egy régi papírtérkép szerint hétvégén járható. és emlékezetem szerint egyszer már jártunk arra is !
https://maps.google.hu/maps?sa...
Holnap egy kis váltókar szerelés lesz terítéken...............most húztuk haza.
Egyébként mi az a fordulat tartomány ameddig érdemes a V2est forgatni?