Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

vt-f? az legalább Honda
De válogatós teccik lenni.
Két romet poy nem jó egybegyúrva?
Olasz nem kellene, ha 1000 és V2 akkor inkább VTR vagy egy TL-S mert az occó
Egy Tuono se rossz megoldás.
akkor egy 1000-es sv-t veszel vagy a gixxerre teszel egy egyenes kormányt
Csutka kormány, full idom és a halálba kell forgatni... Régen mindenem volt a GSX-R de már rájöttem, hogy nem az Én világom.
Veszel egy 600-as gixxert.
Karbis SV-hez tud valaki motor tuningot? Tipp/ötlet ami nem egy vagyon?
A kocsin rájöttem a hibára.
Váltóbowden előre-hátra.
Vaterán 14e.És újabb 3-4 óra szívás felejthetetlen helyeken.
Helló!
Nekem is rossz volt.Kivettem és csak a forrasztás engedte el az érzékelőt.Megforrasztottam azóta jó.link
Sziasztok! K2-es (fekete) SV650N-hez keresek Szeged és vonzás körzetében hasidomot és hátsó sárvédőt (láncvédővel) A segítséget előre is köszönöm!
Épp lejjebb Ricsi írt a telszámát, bontó amúgy, javítgatni nem tudom, hogy érdemes-e?
Üdv.
Karbis 650-hez üzemanyag szint jelzőt hol tudnák venni?
Vagy ha kiszedem,akkor van rá esély,hogy javítható?
Nekem újabbikra van de formailag nagyon szögletes a kerek formához
utánanéztem, elsőszériásra való. sajnos
Amúgy ránézésre és a cetlire ráírva is az van hogy 2002-es így szerintem tuti és konzolt meg nem látok rajta.
A "csak telefonon érdeklődj" szövegről az jut eszembe hogy nemigen várja a fórumos kérdéseket.
évadzéró túraterv ?
a d-e között hézag van , de egy régi papírtérkép szerint hétvégén járható. és emlékezetem szerint egyszer már jártunk arra is !

https://maps.google.hu/maps?sa...
nem olvassa a fórumot csak spam-eli
Ez karbis SV-re van? ára ? konzol is van?
Monnyuk a v2-nek vannak zajai ami rémisztőek lehetnek.

Holnap egy kis váltókar szerelés lesz terítéken...............most húztuk haza.
Akkor az olaj stimmel, de lehet pár ok na meg, hogy mit hallasz rossznak és mit nem? Biztos van topic ahol a környékbeliek összejárnak, ott keress hozzáértőt.
Bárdi autótól rendeltem. Úgyis itt van lassan a tél am is elakartam vinni a motort átnézetni ha valamit kell cserélni vagy csinálni rajta a következő szezon előtt csinálják meg,de így mindenképp elviszem egy hozzáértőhöz!
Igazából nem szokott baja lenni tőle, anno pályáztak ezekkel elég sokan ott meg nem szokás alapjárat közelében használni a gépet. Hát tényleg meg kell vizslatni, hogy mitől lett hangosabb. Az olajat honnan szerezted?
Nem! Debrecenből vettem,de nem fórumtag,kérdeztem az eladót! Nem tudom mi lehet,mikor elhoztam nagyon szép hangja volt,és most megváltozott:S Elviszem valami szakihoz hallgassa meg,hátha tud valamit mondani!
Egyébként mi az a fordulat tartomány ameddig érdemes a V2est forgatni?