Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok! Megnyitott Benelli - Keeway márkakereskedésünk Sárváron, ahol új motorokat forgalmazunk készletről, akár részletre is. Ezek mellett más márkák motorjait is várjuk szervizünkbe. Érdeklődés: +36203885853
Sikerült profi motorszervízt csinálni?
Sziasztok! Segítségeteket szeretném kérni egy általam készített rövid, anonim felméréshez. Egy profi motorszervizt szeretnék indítani a közeljövőben és szeretném megismerni az igényeiteket és véleményeteket a jelenlegi szervizekkel kapcsolatosan. Köszönöm szépen a segítségeteket! A felmérés itt érhető el: https://forms.gle/o52fG1Ntdv6y1gHi8
Sziasztok!

2019-ben újra nyitva a Bábel Márkaszerviz!
Elérhetőség: babel.motorservice@gmail.com
Tel: +36204359021
Műhely: 9700 Szombathely Rákóczi F u.29.

Várok minden régi és új ügyfelet!
Hello. Igènyes alatt mit èrtesz?
Sziasztok!
Tudnátok mondani egy igényes motor gumiszerelőt Szombathelyen vagy környékén?Köszi!
UKL 546(?)
Nem ég hátul a lámpád
Szombathely környékéről indul valaki 24-én Devils börzére? (Akár motoron, akár autóval)
Olvastam a kommenteket nekem is hasonló véleményem van .Annyivel kiegészítve itt is érezhető a hazánk minden területén jellemző nagyfokú szakember hiány.
Megnyugtatok mindenkit ez még rosszabbodni fog!
űdv
Wolf
PZS-hez utoljára 4-5 éve vittem motorokat: bár akkor is drágán dolgoztak, cserébe hozzáértőek, segítőkészek, pontosak, korrekt csapat.

Bábel Bandival csak egyszer volt dolgom: akadt még bőven tennivalóm, miután elhoztam tőle a vasat. Ettől persze nem akarom őt leírni, hisz csak egyszeri tapasztalat.

A Zanati úti Yamahára egyszer írtam egy érdeklődő e-mailt, azóta is várom szíves válaszukat.

Szhelyen és a környékén még egyébként garázdálkodik néhány ügyes szerelő, de többségüknek csak a keresztnevét tudom, általában elérhetetlenek és túlterheltek, mivel alapvetően nem ebből élnek.

Sajnálom, hogy a többi motoros cég a válság környékén lehúzta a rolót (Szuzu, Honda, Vasinagyvas, meg volt valami Kawa a Szent Gellért úton, stb..) Kár értük, mert szerintem az utóbbi 10 évben elég szépen visszajöttek a motorok Szombathelyen is.

Ja és még egy szerelő: én magam. Senkinek sem ajánlom, mert kizárólag a magamét szerelem, full csúnyán, extra lassan, szakértelem nélkül, kétes minőségben, de legalább ingyen :P
Na ezek legalább hasznos infók mindenkinek!
Ez a szereltetés mindig kényes de fontos téma...
Nemesbődön párszor voltam csak, nem vittem semmit elég volt a "leszarom mit akarsz, minek vagy itt", mint korábban a Suzukinák K. PZS mindíg fullon van (állítólag), de panaszom nincs rájuk, eddig rendben volt minden. Skorpióval szintén.
Sziasztok! A Szombathely környéki szerelőkről az elmúlt 7 évben van tapasztalatom gazdagon. Kisregényt tudnék írni róla. Java részt Nemesbődre hordtam a quadokat elsősorban olaj és gumi cserére és kisebb javításokra , átvizsgálásra. Pár évig minden rendben ment, aztán alább hagyott a lelkesedés. Több alkalommal is egy hónapig ott állt a gép és hozzá sem nyúltak . Aztán jöttek az ordító hibák, tévedések. Csak néhány példa: csörgő hang jött a variátorból - szíjat és görgőt cseréltek, de nem vették észre , hogy a csúszó persely is ki van kopva. Össze rakták és kb 15 üzemóra múlva összetörött benne minden. Össze vissza kóválygott az úton a gép, - szakvélemény: majd megszokod . Lecseréltem az első , kopott gumikat újra és láss csodát egyenesen ment mint a lézer. Induláskor nagyon remegett a hátsó tengely - szakvélemény : ez természetes dolog ! teljes olajcsere után a váltóban alig volt olaj. Töltöttem bele még fél litert és a remegés örökre megszűnt . Más. - a 2 éves gép motorja nem pörgött fel ,állandóan ledadogott- szakvélemény: a japán karburátor tiszta és minden rendben, ez egy ilyen szar gép gyorsan adjam el! a valódi ok: a sebváltó kart kicsit ferdén rakta vissza és állandóan bejelezte a rükvercet. A rükverc fojtás nem engedte teljesen felpörögni a motort. Megjegyzem soha nem reklamáltam meg sem a munkát, sem az árat. Mára befejezték a tevékenységüket. Anno a hátsó tengely remegéssel további két szerelőt is felkerestem. A skorpiós Gabi a rengeteg munkája mellett szánt rá fél órát, de kapásból nem jött rá a hibára mondta vigyem vissza 2-3 hét múlva. A Bábel Bandi azonnal neki látott. Egy nap múlva csörgött hogy kész van. Ki cserélte a hátsó fékpofát, de a remegés egy hangyányit sem csökkent. A PZS még akár mivel fordultam hozzájuk soha nem vállalták el, velük kapcsolatban ennyi a tapasztalatom. Visszatérve a skorpióhoz: csak három quadot ( polaris ,cpi, ca-am)vittem hozzá, de időpontra és 1-2 napon belül precízen kész is volt. ( megjegyzem nem olcsó) Remélem tudta segíteni a szerelő választásban
Na, megszűnt az oldal vagy mifene?
Mi megnyitottuk ma a szezont egy kis Őrségi karikával. Nem volt meleg, de jó ruhánk van, nem fáztunk. Kezdetnek jó volt :)
II. Parkoló találkozó akit érdekel :
https://www.sportmotor.hu/foru...
Sziasztok!

Nekem az egyik kedves ismerősöm keres garázs felet/harmadot motor tároláshoz a Rohonci út környékén!
Sziasztok!

Garázsom felét felajánlom motor tárolására az Újvilág utcai soron. Az enyém is ott van. 5000/hó.
Köszönöm mindenkinek aki ma megjelent Cseszneken az első parkoló találkozón és persze azoknak is akik valamilyen okból nem tudtak eljönni. Akinek van fotója az eseményről és elküldené az adatlapomon lévő E-mail címre azt megköszönöm. Rakok össze belőle egy galériát. Amennyiben van igény további találkozókra, ötletem már van is a következőre amit még nem lőnék le. De az is Nagyjából ezen a részen lenne csak egy pár kilométerrel arrébb.
Sziasztok Szombathelyiek

Sajnálatos módon térképi tudásom a zéróval egyenlő ezért eddig fel sem merült bennem meginvitálásotok a Parkoló találkozóra. Ezt most pótolom hiszen a Google Maps szerint ti is értelmezhető távolságban éltek a helytől.

Szóval az esemény a következő :

http://www.sportmotor.hu/eseme...

Mindenkit szívesen látunk.
Sziasztok!

Van most már web oldal elérhetőség! Láthattok referencia munkákat, hírlevélre tudtok feliratkozni, ha akció van itt értesültök róla.
Nézzétek meg, lehet lajkolni is ha tetszik.

babelmotor-hu.com

Köszönöm!

Üdv: Bábel András
Sajnos jó szerelőt nehéz találni.
Kerestem én is szerelőt mert a régi nyugdijba ment a Sanyi.A nemesbödi tesokkal nincs gond korrektek árban szerelésben is.A Bábel szervizről nincs tapasztalatom.a Yamaha magyarhoz viszem még kötelező szervizre munka okés ár picit drága.A a Skorpioróll meg a Pzsról nem mondok mert egyiknél a szerelőt ismerem a másiknál meg tulajdonos váltás volt .Nekem is adtak sok cimet meg h jó szerelő de azért elég bizalmatlan vagyok az idegenekkel.szóval a kommentek engem is érdekelnének és ezek nem fikázások hanem tapasztalatok és vélemények ugyhogy nyugodtan lehet irni
Miért nem?
Persze vádaskodásnak, meghurcolásnak itt nincs helye, de az igaz, őszinte tapasztalat az sokat segít mindenkinek. Ha valakiknek meg olyan a hozzáállásuk, akkor azt vállalják be nyilvánosan is! Ritka az igazán jó, megbízható szerelő, pedig mindenki olyanra vágyik
Köszönöm a kimerítő választ, hasonló eredményre jutottam én is. :)

Végül Bábel Andráshoz vittem. Nem bántam meg, amire megkértem mindent megcsinált és nagyon korrekt áron!

Ha meg akart fogni jól csinálta, továbbra is oda fogom hordani a motort!