A nap hírei - röviden.
-Laller nyomozza, mit tud a solar invertere - Ini és Kéri úr szerint előfordulhat, hogy akaratlanul is visszatáplál a hálózatra, amiből baj lehet. Laller vizsgálja a kérdést.
- Pipi szerint Laller még mindig hülye, hogy párezer Ft-ért vitatkozik a bankjával az elvei mentén. Mlas és Pipi szerint az "elvek" csak egy dolog, nem éri meg.
- Pipinek drágább lett a céges gáz alapdíja és nem örül.
- Zolival ment a cink, hogy a problémás kuncsaftokat feloldja lúgban - később az üzlethelyiség bérleti díja is szóba jött. Pipi szerint másik helyet kellene keresni, Zoli jelezte, hogy nincs és amikor megpróbálta, még ennél is drágább és kisebb helyet talált csak.
Sőt, valamelyik Bud Spencer film jut eszembe, amikor arról volt szó hogy valamelyiknek az apja fogta a kasszát és lelépett egy táncosnővel Braziliaba, hogy: Nem volt hülye az öreg 😁
Tiszta a lelkiismereted? Mondjuk most, hogy már vagy 10-15 elműst és katasztrófást lefordítottál a környékbeli póznákról már tényleg nincs ami befeketítse. 😅
Sok energiát nem fektettem abba az üzenetbe, nekem jó volt hogy kiadhattam magamból, így legalább nekik is van dolguk vele. Viszont sokkal több energiát fektettem a Zotya karrirjébe és jövőbeni üzleti modelljébe, szóval azt gondolom hogy nem csak 1 kanapé jár, hanem egy konyha is 🤣
Az elv szép dolog, de a befektetett energia soxor nincs arányban az eredménnyel.
Te szabad idődben ütögeted a labdát, időt, energiát, ideget pazarolsz, miközben egy fizetett alkalmazott pattogtatja neked vissza, akinek aztán hótmind1, mi lesz, du. 4-kor elfelejti az ügyet, mikor hazamegy*
Persze az értéktől függ, kinek-hol az a szám, amiért megéri neki vesződni.
*ezt árnyalja, hogy manapság a nagy szolgáltatóknál leginkább AI-val küzdesz 😂
Vagy német 🙂 Mindegy ezek elintézik egy "mind buzi"- val, a bank meg mindenki termeli röhög a markában és termeli az extraprofitot. Amire meg jól lecsap a zorbán aki szintén röhög a markába 🤣
-Laller nyomozza, mit tud a solar invertere - Ini és Kéri úr szerint előfordulhat, hogy akaratlanul is visszatáplál a hálózatra, amiből baj lehet. Laller vizsgálja a kérdést.
- Pipi szerint Laller még mindig hülye, hogy párezer Ft-ért vitatkozik a bankjával az elvei mentén. Mlas és Pipi szerint az "elvek" csak egy dolog, nem éri meg.
- Pipinek drágább lett a céges gáz alapdíja és nem örül.
- Zolival ment a cink, hogy a problémás kuncsaftokat feloldja lúgban - később az üzlethelyiség bérleti díja is szóba jött. Pipi szerint másik helyet kellene keresni, Zoli jelezte, hogy nincs és amikor megpróbálta, még ennél is drágább és kisebb helyet talált csak.
Kb. ennyi