2022 ota van ez az EU-s majomkodas, hogy csak kesz akksit lehet venni, amit a bolt felsavaz neked elore. AGM, FLA, VRLA, mindegy. Nem is adhatna ki a Bardi igy az akksit, szerencsere ok szarnak ra. Az InterCars meg szarjon sunt, toluk vagy csak valami papir benyujtasa utan lehetne venni igy, vagy ok savazzak fel es 5-8000-rel dragabb lesz az akksi, emellett ki tudja, miota ul a polcon felsavazva.
Zoltan, legyel mar talalekony.... M10 menetes szalhoz valo hosszu anya (osszekoto anya). 17-es kulcsnyilasu, egyik felet bedugod a tengelybe, masik felet villas vagy dugokulccsal megtamadod.
Jó csak en hitvitat akartam inditani.🤣
Egyenlore megszoptam.
Ki kene venni az elso tengelyt.17-es imbusz,elhagytam valahol,jo veszek,elefantszerszamnal 890.-De fasza ini fele minek a boltos,nincs raktaron,egy volt eladva valakinek,pedig itt van egy kopesre az azsia centerben,ocsem arra ment volna.
Most pentek van,szombat melo,3 korb temetik egy jo ismeosomet,a szallito rakodoja beteg,tehat azt is nekem kell,meg egy hibbantnak a paravanjat felfurni,es hetfore friss gumis motort kell produkalni vizsgara,ugy hogy a biztositoba kell mennem 9-re.
Ja es a forgalom gyakorlatilag zero.
Az agm nem zárt. Ugyanugy savas, bele kell önteni csak nem lötyög mert egy üvegszövet szivja fel. A zselés akku zárt és nem savazható.
Betöltöd, pihenteted félórát kupak rá, bele motorba és mehet. Nrm kell tölteni mert szárazon töltött.
Elfelejtettem már,akksi savazása után mennyit kell pihentetni?
Tölteni kéne e,vagy nem?
Ha igen akkor mennyire,kupakok nélkül,vagy rátehetem?
Sima EXIDE AGM akku,semmi csicsa lítium.
A BYDémen is van körbe kamera, érdekes módon az eső nem zavarja... íves eleje van, kb. 1 cm átmérőjű, sztem lemegy róla a víz. Akkor szokott lekoszolódni, mikor épp csak kicsit esik és eláll, és az autó felveri a saras trutyit. Akkor is inkább a hátsó koszolódik. Mind2 a lökösben van, kb. 40 cm magasan. Az oldalsók a tükör aljában vannak, az nem koszolódik soha, de az lefelé néz.
Típustól függ, a daf-é épp szar mert bármennyivel is mész 1 csepp ott fityeg ingadozva kitakarva a kilátást, a volvo megoldotta, tehát még ez sem sikerült rendesen. 😆
Mivel eléggé bent van a tokozásba és többnyire előre mész vele sok vizcsepp nem kerül rá. De biztos van valami megoldás hogy ne kelljen megállni törölgetni ha felcsap egy másik autó.
Zoltan, legyel mar talalekony.... M10 menetes szalhoz valo hosszu anya (osszekoto anya). 17-es kulcsnyilasu, egyik felet bedugod a tengelybe, masik felet villas vagy dugokulccsal megtamadod.