Végig kötött programunk volt, ennyi fért bele, de a rossz időjárás miatt amúgy sem mentem volna sokkal többet. Csak vékony dzseki volt nálam, és a fél óra után fáztam mint a kutya.
Végig xar idő volt, ónos eső, köd, sima eső váltogatva, így túl sok képet nem lőttem. Majd valemelyik nap teszek fel egyet-kettőt, ha lesz kedvem.
A kocsin a drága 4 évszakos gumma (Michelin Crossclimate Plus) jól vizsgázott: péntek este a szerpentinen felfelé fel sem tűnt hogy kb. tükörjég van, amikor viszont a parkolóban kiszálltam Sástón, úgy seggre estem, hogy öröm volt nézni.
Feltéve ha az asszony nem rúgja le magáról. Volt egy műsor ahol három nagyemberfeleség anekdotázott külföldi pár éves életükről, török, indiai és japán életről volt szó, a japónak egy japó férje volt és megismerkedett pár japó feleséggel ahol meglepődve tapasztalta, hogy az asszonyok miként készítik fel a férjeiket mikor a szeretőkhöz mennek és kérdezte, hogy ez most hogy? Oszt mondták a japó asszonyok, hogy mivel a táplálékuk miatt (tengeri cuccos nagyrészt) a férjeknek hatalmas cexiétvágyuk van ezért ők ezt nem bírják így mindig örülnek mikor szeretőhöz megy a zember ürülni, persze nem parasztasszonyok hanem ott is valami közép vagy felsőosztálybéliek voltak.
Ha érdekel, privátban tudok képeket küldeni.
Teljesen makulátlan, kopásmentes, dobozával.
Nem rossz vétel
szörnyű nagy teher ez mindenkinek
A kocsin a drága 4 évszakos gumma (Michelin Crossclimate Plus) jól vizsgázott: péntek este a szerpentinen felfelé fel sem tűnt hogy kb. tükörjég van, amikor viszont a parkolóban kiszálltam Sástón, úgy seggre estem, hogy öröm volt nézni.
45-ös. 20 papír.
gondolom le sem jössz az asszonyról pár napig
Milyen volt a fejtágítás? Fotózás volt?
Két és fél napig nem vagyok, és 8 oldalnyi f@sságot bírtatok összehordani. Nem semmi!
Hiszen ez zene.