Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem elég lenne valami nyugis portás állás ilyen 120-130 nettóért 8 órában csak délelőtt
Leszarom a sok pénzt
Egy 100-ast emelnek csak ha alairod,neked az semmi amilyen munka hose vagy.
Engem nem zavar a téma mert én akkor se mentem be túlórazni inkább kiírtam egy szabit arra a szombatra
Persze szombatra nincs szabi aztán így olcsón megúsztam a dolgot
De volt aki már szeptember felé kimerítette a túlóra keretet gondolom az ilyen faszok miatt is van az a 400 óra
A bertargyalas is erdekes,a szakszervezetek 13%ot akarnak a munkaltatok asszem 2x5% ot.Nagyon kozel vannak egymashoz.
A farmon én osztom be az időm!
Nálunk aki szakszervezeti vezető volt, szépen ki is b....ák.
Csak nyugállományú vezetők vannak. Nekik már benyalahatnak.
Rendvédelmiseket már nem látsz a Kossut téren
De hat a 400 túlóra csak a kollektív szerzodeseskre ervenyes...
Tőlem távol áll a multi, de a hitelt és csekket nem túlórára vallanak, hanem a fizura, nem?
Kollektív egyre kevesebb cégnél van
Szakszervezet meg lassan csak a mesében
Bizony hogy ki. Aztán várhatod a zsíros pénzt. De a hiteled a bankod a csekk az nem vár. Ott mondhatod hogy lesz lé majd. Leszarják.
Én csak az iglos halfilét eszem meg, na meg a süllőt
Egy ismerösömnek van erdélyben háza, és egy 7re kinézünk, igaz még nem is jártam arra...
De jövő7en mennem kell, mert egy kollégámat ott temetik (a rák gyorsan végzet) élt 43évet
... felemlitik...
Egyesével felemelték meg azokat akiknek kollektív szerződésük van és szakszervezetük
Dehogy,utalom a halat.
erdelyben voltam.Minimum 10 evre letudtam.
Áhhh türelmetlen vagy

Én majd egy erdélyi túrára megyek, de csak jóidöbe
Mert büdös gyökerek és egyesével félemlítik a népet
Azt a népet aki képtelen összefogni mert annyira kicsinyes hogy akar 100 forint haszonért is alátesz a másiknak
De akik össze tudnak fogni bármelyik munkaadót sarokba tudják szorítani csak legalább fele dolgozónak össze kell tartani
Nyilván nincs a kapuba olyan egyén, akit ne 1-2évig kell kisérgetni, fogni a kezét ha szerelni kell
Én is segitségre szorultam az első 1-2évben, de már 10éve probálom lerázni az inasokat, mert én vagy dolgozok vagy oktatok... kettő együtt nem megy (nekem)
Amikor olyan embereket vesznek fel JÓ PÉNZÉRT klima szerelésre, hogy azt se tudja bal vahy jobb menet "NEM VICC"
És ilyeneknek adjam át azt az icike picike tudásomat, háááát NEM!!!!!
Inkább elzavarom, vagy ott hagyom! Ha elbax valamit azt ő fizeti
Lufaszt varoken budos uszonyosra orakat,motorozni kene inkabb.
kezdesnek par nap horvat tavasszal.
Több dolgok vannak földön és egen, Horatio, mintsem bölcselmetek. Álmodni képes.

Citatum.
Többet nem buszozok, arra mérget vehetsz
Azért tavaly 3x többet pecéztam, meg lődörögtem erre, arra...
Jövőre gyere a béke tóra! Viszek neked peca készletet, te csak a csalit hozd
fenyegetőznek, hogy lehet menni, de amikor meg mennek, akkor meg pánik van? akkor ezt sem értem...
aqua Ja es pont 7 x tobbet pecaztal mint en egesz eletemben.
Eleve a lámák mennek busszal olaszba ha van motorjuk.
Miiiii?????
Idén 7x voltam pecázni!
Cirka 4ekm tudtam motorozni, mert idöm nem volt!
Oké 3x voltam "nyaralni" bér az a 11órás olaszba buszozás az szaaaar volt!!!
Oké lett saját lakásom, jó hogy van pénz, de idöm az alig van!
Jahh lehet lépni kéne
Meg mindig nem latom a gondodat.Fizetes van,sokat pecazol,motorozol.Lehet lelepni ha kell....