én ennyi idő alatt 3x
a hosszbordást kicserélni sokkal szarabb ott egyet elsumákoltam
a vezérműszíj hajtja a vízpumpát szóval ha szakad a másik nagy baj nem lehet
így megvan, köszi!
azt hittem ez is olyan értelmes mint a többi hogy a könyvjelző menüben kell könyvjelzőzni
az tény hogy nem nekem való, csak az asszony besokallt az ájfónnal szóval most addig szopok vele amíg ki nem hal
szerintem 5x jobban örült a sziamiau telefonnak mint annak hogy nőt volna a farkam 10 centit
Semmi baja ! Még kiszáradva sincs , olyan mint az új ! Sajna még nem tudom mitől szakadt hosszába ! közbe levettem az adagolót , amit annyit nyektettem , hogy szarta a gázolajat a tengely szimeringnél , mert ugye lóg már egy pettyet , azt ahogy a kereket b@sztattam , az öreg szmering megunta a létet ! Ma tudtam egy adgolót hozzá , most zsír minden , de még mindíg nem tudom a hiba okát !
nekem mindig conti szíj van
50-60 ezer felé dobálom le aztán kb olyan mint az új a húzó éle kicsit gömbölyűbb és egy minimálisat puhább hajlélonyabb
én akkor cserélem amikor a feszítő nagyon visít, ha nem visítana szerintem elmenne az 100ezeret is a szíj
a hosszbordást kicserélni sokkal szarabb ott egyet elsumákoltam
a vezérműszíj hajtja a vízpumpát szóval ha szakad a másik nagy baj nem lehet
Amúgy 13 év alatt nem cseréltem szíjat.
azt hittem ez is olyan értelmes mint a többi hogy a könyvjelző menüben kell könyvjelzőzni
az tény hogy nem nekem való, csak az asszony besokallt az ájfónnal szóval most addig szopok vele amíg ki nem hal
szerintem 5x jobban örült a sziamiau telefonnak mint annak hogy nőt volna a farkam 10 centit
50-60 ezer felé dobálom le aztán kb olyan mint az új a húzó éle kicsit gömbölyűbb és egy minimálisat puhább hajlélonyabb
én akkor cserélem amikor a feszítő nagyon visít, ha nem visítana szerintem elmenne az 100ezeret is a szíj