Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Dehogy...semmi pénzért!!!
Csak megcsináltam a mentő szakápoló sulit,mert ha kiérkezünk elsőnek ,tudjunk már hozzányúlni a sérültekhez.
Tűzoltò vagyok...a se jobb mondjuk
Nyomni kell...mást nem tudsz vele. Csak egy átlag ember nem tudja hogy artériás,vagy vénás vérzést lát...
Mondjuk minek is tudná
Gondolom akkor egészségügyben dolgozol.
Igen .
Artériásra gondoltál...
Nyakra lehetőleg ne tegyetek szorítókötést ! Én nem mostanában vizsgáztam ilyesmiből, bányamentő is voltam, és átgondolva legfeljebb ha sugárvérzés van akkor tudnám rövid ideig a vérzést elállítani..
Nekem mondod....
Van baleset gazdagon mert kaptam sms-t, hogy 27-29 között menjek vért adni így menni is fogok.
Már az sem mindegy hogy próbálod elállítani...változnak a szabályok évente. Nem lehet szorítókötést alkalmazni,az újraélesztés protokoll sem úgy van mint régen....meg csomó minden más.
Gyakorlatilag ez a vizsga semmi. És idővel még ezt a semmit is elfelejtik. Ha meg hülye vagy hozzá,többet árthatsz mintha semmit nem csinálnál.
Viszont!!!
Ha felhívod a mentőket,a diszpécser végig aszisztál és segít amíg a mentők oda nem érnek. Ezt kell tennie mindenkinek...
Persze ha bírja a vért...
Tapasztalatból tudom.
Persze,ha dol belole a ver probalom megallitani,de ez evidens vizsga nelkul is.Ha nem ey kirancigalod,csak elqurhatsz valamit jobban.
Köteles vagy segíteni, amíg a mentők ki nem érkeznek! Ha lövésed sincs a dologról, akkor csak ártani tudsz, vagy nézed megszeppenten ahogy csendben elvérzik....
Fiam is megy jövőre akkor neki már nem kell. Én is feleslegesnek tartom.
Te vizsgaztal belole,tudnal erdemben segiteni ez alapjan egy balesetben?
Igazad van le kell kevertem valamivel.
De,az also bekotest hogy csavarod ki?
Amugy nyitott vagyok,hogy?
Nem kell levenni a lököst.
Ma delutan nekiesek és kicserelem a lampakat.Lokharitot le kell szedni.
opelhez gombokért van minden
én már políroztam motor plexit jó nagy szopás volt
az idomok sokkal jobbak ott a 2000 papír után csak egy gázláng kell és újszerű, a plexi nem szereti a lángot azt polírozni kell tök sokáig
Ja,segitene,csak egy 10e/db ert polirozzak.Lehet hazilag,de nagyon matt,400-2000 ig csiszolni kell majd polir,ey se idom nincs,nomeg ini fele kóros lustasagban is szenvedek.Nyar ota nem birtam ravenni magam ilyen intenzitasu munkara.
Az uj lampa meg 9000/db.
Pihenj én majd jan.5-én kezdek csak.
Látom teccik érteni
Én megyek és alszok
Már csak 6nap melódia van az évből és pihi