Dehogy...semmi pénzért!!!
Csak megcsináltam a mentő szakápoló sulit,mert ha kiérkezünk elsőnek ,tudjunk már hozzányúlni a sérültekhez.
Tűzoltò vagyok...a se jobb mondjuk
Nyakra lehetőleg ne tegyetek szorítókötést ! Én nem mostanában vizsgáztam ilyesmiből, bányamentő is voltam, és átgondolva legfeljebb ha sugárvérzés van akkor tudnám rövid ideig a vérzést elállítani..
Már az sem mindegy hogy próbálod elállítani...változnak a szabályok évente. Nem lehet szorítókötést alkalmazni,az újraélesztés protokoll sem úgy van mint régen....meg csomó minden más.
Gyakorlatilag ez a vizsga semmi. És idővel még ezt a semmit is elfelejtik. Ha meg hülye vagy hozzá,többet árthatsz mintha semmit nem csinálnál.
Viszont!!!
Ha felhívod a mentőket,a diszpécser végig aszisztál és segít amíg a mentők oda nem érnek. Ezt kell tennie mindenkinek...
Persze ha bírja a vért...
Tapasztalatból tudom.
Köteles vagy segíteni, amíg a mentők ki nem érkeznek! Ha lövésed sincs a dologról, akkor csak ártani tudsz, vagy nézed megszeppenten ahogy csendben elvérzik....
opelhez gombokért van minden
én már políroztam motor plexit jó nagy szopás volt
az idomok sokkal jobbak ott a 2000 papír után csak egy gázláng kell és újszerű, a plexi nem szereti a lángot azt polírozni kell tök sokáig
Ja,segitene,csak egy 10e/db ert polirozzak.Lehet hazilag,de nagyon matt,400-2000 ig csiszolni kell majd polir,ey se idom nincs,nomeg ini fele kóros lustasagban is szenvedek.Nyar ota nem birtam ravenni magam ilyen intenzitasu munkara.
Az uj lampa meg 9000/db.
Csak megcsináltam a mentő szakápoló sulit,mert ha kiérkezünk elsőnek ,tudjunk már hozzányúlni a sérültekhez.
Tűzoltò vagyok...a se jobb mondjuk