De kormányunk már 2019-től az alap elsősegélynyújtási oktatást is eltörli, ami a jogosítvány megszerzéséhez kellett eddig.
Sok jót ne várjunk!
24 éve vagyok tűzoltó, és én is folyamatosan taláklkozok azzal, hogy évről-évre változik az elsősegélynyújtási protokoll, amit említettél.
Nem csak hogy évente, de oktató függő is. Két egyforma tanfolyamon még nem voltam :)
De abban mindenki egyetértett, hogy ha meg sem próbálunk semmit, az a legrosszabb, mert álló szívvel, légzés, spriccelő vérrel nélkül nem fog életben maradni a mentő kiérkezéséig.
testvéremnek kölcsönadtam a hiacet lakásfelújításhoz... a héten visszakaptam, tegnapelőtt hirdetés nélkül alku nélkül elvitték. haverom szervizében felemeltük és alulról is hibátlan 22 éves létére....
ha nincs lekenve, olyan 3 hónap és utána ismét, de ez csak annyi, hogy átszaladsz rajta kicsit a polírral, zéró meló... ha lekened pl egy ilyennel, akkor sokkal tovább bírja... https://www.aliexpress.com/ite...
Na ja de ha olyan profi vagy véletlenek már nincsenek?
Amúgy neves cégek is jól el tudnak cseszni dolgokat.
Shoei NXR.Qurvajó az egy mozdulattal kivehető arcpárna,jelzik egy piros szalaggal hol húzd meg.
Majd az opcionális bogárháló ezt a szalagot majdnem teljesen letakarja.
Ha nem vagy pro sisakokban tuti nem is keresed és elkezded rángatni a sisakot róla.
amikor elértél egy bizonyos fokozatot a kung-fu ban akkor még a gégemetszést is megtanítják az embernek
nekem elméleti síkon megy a dolog, de gyakorolni még nem tudtam, nem tudom sikerülne-e, bár ha a helyzet ezt megkívánja sok kárt már nem tudsz okozni, mert vagy megfullad 2 perc alatt vagy elvérzik 5 perc alatt
Sok jót ne várjunk!
24 éve vagyok tűzoltó, és én is folyamatosan taláklkozok azzal, hogy évről-évre változik az elsősegélynyújtási protokoll, amit említettél.
Elkaptam initől a lustaságot.
De abban mindenki egyetértett, hogy ha meg sem próbálunk semmit, az a legrosszabb, mert álló szívvel, légzés, spriccelő vérrel nélkül nem fog életben maradni a mentő kiérkezéséig.
https://www.aliexpress.com/ite...
Mert láttam pár fényszóró ami polírozás után nem sokáig bírta tök gyors matt lett
Pont sisak vásárlás előtt állok,de baromi nehéz dönteni
Amúgy neves cégek is jól el tudnak cseszni dolgokat.
Shoei NXR.Qurvajó az egy mozdulattal kivehető arcpárna,jelzik egy piros szalaggal hol húzd meg.
Majd az opcionális bogárháló ezt a szalagot majdnem teljesen letakarja.
Ha nem vagy pro sisakokban tuti nem is keresed és elkezded rángatni a sisakot róla.
aztán jó lenne életben tartani addig ameddig a mentők oda nem érnek
nekem elméleti síkon megy a dolog, de gyakorolni még nem tudtam, nem tudom sikerülne-e, bár ha a helyzet ezt megkívánja sok kárt már nem tudsz okozni, mert vagy megfullad 2 perc alatt vagy elvérzik 5 perc alatt