Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

No meg hogy legyen motor is,alakul a kis szemétláda.
De kormányunk már 2019-től az alap elsősegélynyújtási oktatást is eltörli, ami a jogosítvány megszerzéséhez kellett eddig.
Sok jót ne várjunk!
24 éve vagyok tűzoltó, és én is folyamatosan taláklkozok azzal, hogy évről-évre változik az elsősegélynyújtási protokoll, amit említettél.
Valaki lehet még így is örülne neki.
Pont ez a "kis" csiszolás a gond.
Elkaptam initől a lustaságot.
sztem egy ki vizes csiszolás és polír, max 20p... de már mindegy, hiszen nálad az új lámpa, ami meg kiszolgálja ezt az autót gazdagon
Ezt nem.Csiszolni és polír ezerrel. Tul sok meló.
Nem csak hogy évente, de oktató függő is. Két egyforma tanfolyamon még nem voltam :)
De abban mindenki egyetértett, hogy ha meg sem próbálunk semmit, az a legrosszabb, mert álló szívvel, légzés, spriccelő vérrel nélkül nem fog életben maradni a mentő kiérkezéséig.
testvéremnek kölcsönadtam a hiacet lakásfelújításhoz... a héten visszakaptam, tegnapelőtt hirdetés nélkül alku nélkül elvitték. haverom szervizében felemeltük és alulról is hibátlan 22 éves létére....
Csiszolni kell, polírozni majd a végén lefújni direkt erre való 1K lakkal. Akár évekig is jó, ha jól van megcsinálva....
A nyáron visszahoztuk egy sporttársunkat
3 hónap után sem sárgul be, csak elkezd kicsit mattulni, ha nincs felületkezelve...
ha nincs lekenve, olyan 3 hónap és utána ismét, de ez csak annyi, hogy átszaladsz rajta kicsit a polírral, zéró meló... ha lekened pl egy ilyennel, akkor sokkal tovább bírja...
https://www.aliexpress.com/ite...
Meddig bírta utána ?
Mert láttam pár fényszóró ami polírozás után nem sokáig bírta tök gyors matt lett
első generációs exo1000 van itthon, még ma is hibátlan kívül-belül. csendes, kényelmes sisak
sima polír is leszedi, nekem van és a kia lámpákat azzal políroztam fel, amikor besárgultak..,
Aha...ez sem tűnik rossznak...
Hjc rpha70
A Scorpion sisakokban is van,de megoszlik a vélemény hogy jó sisak e.
Pont sisak vásárlás előtt állok,de baromi nehéz dönteni
Na ja de ha olyan profi vagy véletlenek már nincsenek?

Amúgy neves cégek is jól el tudnak cseszni dolgokat.
Shoei NXR.Qurvajó az egy mozdulattal kivehető arcpárna,jelzik egy piros szalaggal hol húzd meg.
Majd az opcionális bogárháló ezt a szalagot majdnem teljesen letakarja.
Ha nem vagy pro sisakokban tuti nem is keresed és elkezded rángatni a sisakot róla.
Áháááá....logikus
azért mert ha "véletlen" torkon vágsz valakit szarrá megy az egész gége
aztán jó lenne életben tartani addig ameddig a mentők oda nem érnek
Az meg minek egy karatéjosnak?
amikor elértél egy bizonyos fokozatot a kung-fu ban akkor még a gégemetszést is megtanítják az embernek
nekem elméleti síkon megy a dolog, de gyakorolni még nem tudtam, nem tudom sikerülne-e, bár ha a helyzet ezt megkívánja sok kárt már nem tudsz okozni, mert vagy megfullad 2 perc alatt vagy elvérzik 5 perc alatt
Kemény de szép...csak hát ezt is sikeresen elbaszták
Kemény meló minden tiszteletem!