miért nem viszed el egy bowdeneshez hogy csináljon erősebbet? ha mindig el van tépkedve
pl a zsigulinak egy műanyag cső volt a "bowden" köpenye, aztán az is elég sűrűn megrogyott
szereztem co hegesztőnek a huzal vezetőjét, bele egy vastagabb co-huzal bezsírozva aztán az is örök élet lett
akkoriban nem volt ennyi elérhető extra mit most
Én a kovácsautóról rendeltem motorháztető bowdent mert megint eltépte a szerelőnk asszony mondta neki ez a fétised. Kérdezte én hogyan nyitom ki? Mondom kar meghúz a bal első kerékdobnál majd kiszállok jobb matató ujj beakaszt a bal vesénél kiálló kis fülbe és szinte magától feltolja a teló a géptetőt. Azt mondta fogóval kitudom nyitni! Új géptető színre fújva új vesékkel lógóval, nyissam fel fogóval!
ezek tényleg nyugis feladatok
pl egyik nap egy gps-ről nyúztam le a gyári fóliát és tettem rá másikat, rendeltem 5 darabot az aliról, és 2.ra sikerült
elsőre beszedett egy porszemet a levegőből
Kikapcsol,pihenek tole,Ma egybekanalazom a hondat,valamikor cserelni kene a kettot.A robi jon haza honda tárolódik a raktarba.
Jah es tervben va egy torott telefonkijelzorol le kene borotvalni a touch panelt.
csináld úgy mint én a szimónál
kidobtam mindent a gecibe, aztán csináltam egy ésszerű vezetékelést, 91 óta hibátlan a konstrukció mert haver a mai napig jár még vele( most már összekopott minden motorikus dolog fasza a gép)
a kürt meg az index nem lett bekötve mert 6 voltról teljesen értelmetlennek tartottam ezeket működtetni
és a kürt gomb lett a leállítógomb
péntek reggel volt a mérlegelés akkor 140,0 kiló voltam
most nem tudom mérni mert a szekrény és a fal közé van bedugva a mérő és előtte van a fa....
de a zokni felhúzásból kiindulva szerintem 3 feletti a gyarapodás
persze ebből legalább kettő izom
a másik meg jó lesz asszonyt verni análszex közben
pl a zsigulinak egy műanyag cső volt a "bowden" köpenye, aztán az is elég sűrűn megrogyott
szereztem co hegesztőnek a huzal vezetőjét, bele egy vastagabb co-huzal bezsírozva aztán az is örök élet lett
akkoriban nem volt ennyi elérhető extra mit most
nem is csodálom ilyen egérfészkek voltak benne
pl egyik nap egy gps-ről nyúztam le a gyári fóliát és tettem rá másikat, rendeltem 5 darabot az aliról, és 2.ra sikerült
elsőre beszedett egy porszemet a levegőből
Jah es tervben va egy torott telefonkijelzorol le kene borotvalni a touch panelt.
kidobtam mindent a gecibe, aztán csináltam egy ésszerű vezetékelést, 91 óta hibátlan a konstrukció mert haver a mai napig jár még vele( most már összekopott minden motorikus dolog fasza a gép)
a kürt meg az index nem lett bekötve mert 6 voltról teljesen értelmetlennek tartottam ezeket működtetni
és a kürt gomb lett a leállítógomb
most nem tudom mérni mert a szekrény és a fal közé van bedugva a mérő és előtte van a fa....
de a zokni felhúzásból kiindulva szerintem 3 feletti a gyarapodás
persze ebből legalább kettő izom
Amúgy meg tényleg isten éltesse a Pistákat!
aki nem hízik a héten legalább 5 kilót az egy anorexiás buzi