nem volt róla szó
nekem is hozott egy 6os pakkot amikor itt járt kb egy hónapja a mai napig is ott van ahová letette, meg is jegyezte hogy ezért kár volt
biztos valami fos mert drágább a visszaváltós pet palack mint a sör benne
Nagyjából, a szóbelieket mindenképp (szerencsére ezek egyre ritkábbak, de még mindig kell egyfajta oktat féléknek ez a fajta hatalomérzés amit az vált ki bennük, hogy a tanuló remeg a kiszolgáltatottságtól) és az írásbelire sincs szükség egy olyan képzésnél amit igazából bárki el tud látni alapból is, nyilván a jogosítvány nem az, de pl. az elsősegély igen, ott elég ha részt vesz az ember, igaz nem hallottam, hogy buktattak volna, de a lehetőség megvan.
A lényeg hogy nekelljen vizsgazni.Jol erezze magat a tanulo,az fontos.Asszem volt egy tantargy,talan anyagismeret,nem volt erettsegi targy,igy mivel igen monoton mondta a tanarunk,mindig aludtam az oran,atcsusztam evvegen,de tenyleg fingom sincs rola mit tanitottak.
Oroszbol is csak azert kaptam 3 ast mert ertekelte a tanarno hogy 4 ev alatt en voltam az egyetlen akinel nem vette eszre hogy soha nem volt füzetem amibe jegyzeteltem volna egy sort is. Igaz egyedul jelenteni tudok oroszul minden mast elfelejtettem.
Szoval a vizsga nem fontos,toroljuk el,a reszvetel az ami szamit.
Akkor nyilván buzi mert az édes söröket kedveli, a németnél és a cseh-nél nem sok jobb sör van az igazi embernek. Viszont ha fanyalog akkor végképp nem értem, ha hajlandó dolgozni akkor itthon is kereshet majdnem annyi pénzt és még boldog is lehet a haverjaival. Én nem vágyok élni máshová. remélem nem kényszerülök rá soha.
fasz se jobb nyugaton
haver kint dolgozik a sváboknál aztán a magyar rendszámos kocsira több kint az adó mint itthon
de mondott még pár csoda dolgot, wifi "adó" és társai
...de nem erre kell harapni mert nem ez volt az irományom lényege hanem az, hogy jelentős számú embernek kihívás akár egy gyenge tanfolyamon is a vizsga ténye és ezért nem tud olyan munkát végezni amit el tudna látni és nagy szükség is volna rá, de mégsem míg ezt simán megoldották máshol, elég a tanfolyam vizsga nélkül.
otthon kb egy hét alatt lazán megvan a kresz része
a vezetés attól függ mennyi tanuló van de ha tud délelőtt is menni akkor gyors megvan
egyszer tuti meghúzzák.....kell a pénz......
A gond szerintem azzal van, hogy a papírok országa lettünk, már a leggyengébb magától értetődő munkát (pl. takarítás ha vállalkozóként vagy bármi mást) csak papírokkal lehet elvégezni aminek többnyire akár komoly vizsga a feltétele (haverom lánya a mávnál valami forgalmi irányítónak akart elmenni és ezért egy féléves iskolát kellett bentlakással kijárni, de a vizsgán az nkh-sok megvágták vele együtt szinte az összes jelentkezőt marhaságokért így le is tett róla és egy halom mávossal kevesebb) így nem csoda, hogy virágzik ez az üzletág, de még rosszabb lenne ha nem lenne ez a lehetőség és mindenkit megvágnának bárhol bármiért, pl. kollégát a főnüke beíratta ADR tanfolyamra (nem olcsó és a vizsga a végén elég nehéz), de volt esze és nem itthon hanem Bécsbe jártak át 2 héten át minden nap busszal (kb. ennyire éri ez meg mivel a busz tele volt Bp.-ről indulva-érkezve naponta és magyar nyelven volt az oktatás) mivel nyugaton nem kell vizsga hanem ahhoz, hogy kiadják a bizonyítványt elég az, hogy minden tanfolyamot végigült és ezt igazolja az oktató és a legtöbb ilyen tanfolyam így mükszik kint ezért hiába drágább mint itthon akkor is oda mennek sokan, nem kevés ember küzd vizsgadrukkal (ahogy az iskolákban is lemarad hiába jóeszű a gyerek ha fél felelni) vagy esetleg lassabban tud kérdésre válaszolni, de ettől még tök jó munkaerő lenne csak nem mer vizsgázni így nem fog ilyen munkát végezni. Ilyennek tartom ezt az elsősegélyest is.
http://youtu.be/dq6_c9Kb24s
http://youtu.be/QQSYo_pC-QA
nekem is hozott egy 6os pakkot amikor itt járt kb egy hónapja a mai napig is ott van ahová letette, meg is jegyezte hogy ezért kár volt
biztos valami fos mert drágább a visszaváltós pet palack mint a sör benne
Oroszbol is csak azert kaptam 3 ast mert ertekelte a tanarno hogy 4 ev alatt en voltam az egyetlen akinel nem vette eszre hogy soha nem volt füzetem amibe jegyzeteltem volna egy sort is.
Szoval a vizsga nem fontos,toroljuk el,a reszvetel az ami szamit.
lett némi pénzügyi vihar itthon és azért kínlódik kint
azt mondja hogy még a német sör is szar
haver kint dolgozik a sváboknál aztán a magyar rendszámos kocsira több kint az adó mint itthon
de mondott még pár csoda dolgot, wifi "adó" és társai
a vezetés attól függ mennyi tanuló van de ha tud délelőtt is menni akkor gyors megvan
egyszer tuti meghúzzák.....kell a pénz......