Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

tokjo ag ara,8-9 millio.Nepauto lesz
Azt tudjatok, hogy kell egy csövest körülmetélni? Állba kell rúgni clam-ot
A Kona az a Hyundai-féle változat neve.
Nem... e-niro
Kona nem?
Kia e-niro lesz ha jól emlékszem
A Puzsér sétaló budapest vizilova lesz a nyerő a pestieknek.
A nyilvanos tolto soha nem fogja lekovetni a kocsik novekedeset.Mar most már most amikor a kocsik szama egy hibahatar az eladasban sem teszi.
Nekem a legviccesebb az lesz hogy a mostani qurvadraga aron bevasarolt jarganyok tulajai meg lyen megnyult arcot vagnak mikor valaki bedob egy olcsobb akkutechet ami olcsobb lesz,nagyobb hatotav meg rohadt gyors toltes,es lenyegesen tobb az energasuruseg.
büdöspesten ez se lenne rossz:
http://youtu.be/2RQrKP9a0XE
március utolsó havas napjai után egész októberig, esetenként novemberig simán lehetene így tolni
de ez nem a villanyos hajtás hibája
ha mindig elvinnék onnan a kocsikat és pl egy 100 ezresért kapnák vissza, akkor nem állnának oda
Mar most se talalsz toltot mert parkolo helyett hasznaljak.
Ami inkabb 300,Es nincs.Van leaf,ami egy benzsa buzi tervezo munkaja.A minap egy fotel nehezrn fert bele.
ezért kellene most venni, mert utána semmi sem lesz ingyen
én még emlékszem hogy hajdanán a katalizátoros kocsikra olcsóbb volt a zöldkártya
pedig elenyésző egyednek kell a 400+km egy napra
amúgy szerintem inkább a töltési gyorsaságot lenne érdemes fokozni
pl 200-250km távonként egy 15 perces pisi-kv a legtöbb embernek beleférne
ha meg már megáll a plázánál akciós sajtos stangliért addig kb teli is nyomná
Azért arra számíts, hogy 4-6 év múlva sem a parkolás, sem a töltés nem lesz ingyenes....
Nnnna az is igaz
Az új Kiara 450km hatótávot igernek.... qrvara fejlődik ez az elektromos autózás
pesten laknék tuti vennék egy villanyost ha kellene a kocsi
a parkolási díjakból meg a jelenlegi ingyenes töltésekből szerintem 4-6 év alatt visszajönne az árkülönbözet
itt a pusztában meg biciklivel járok, attól pandabarátabb jármű nincs a világon
h ameg szar idő van akkor inkább itthon fekszek, az is környezetbarát
.... muszáj....
Gyűjts aláírást, kampányolj, legyen népszavazás, minden autóra vonatkozzon, én megszavazom... addig viszont dízel.... és elektromos, de ezt félve írom le, de muszály venni egyet, hogy ingyenes legyen a behajtás és a parkolás
mondjuk épp "új" autó vásárlás előtt állok
a corsa ér kb 150 ezret, az astrát meg meg akarta venni egy őstermelő 3 kilóért a nyáron
azt gyors eladom még a héten utána zúzhatunk, feldobja a gyerek a corsát a youtube-ra szerintem a reklámpénzből visszajön legalább fele
de akkor dobáljuk ki a 15öst is hiszen kurvára elszánt környezetvédők vagyunk úgy talán a kis geci pandák is túlélik ezt az évszázadot
szóval csak a legfaszább maradjon
vagy
mindenki szívja a saját kocsija füstjét, én a gázos füsttel elvagyok jó sokáig, ha bemelegszik semmi sem érződik azt a kis co-t ami kijön egy cserép muskátli átalakítja ott helyben és azonnal
Csak a magyarázat.... mondom minden autót zuzzanak be 12-és besorolasig.... szív fájdalom nélkül bedobom a kiat a zuzoba, pedig makulátlan na csinálsz ra népszavazást?
persze persze......
mint a tanárnéni kisfia a suliban rá is ugyanaz a szabályok vonatkoznak aztán mégsem

dízel legnagyobb gyíkja a korom, és ez mindig lesz ha egymillió bar nyomással tolnak be egy ezred mikoronos cseppeket akkor is
és ettől döglik mindenki
amúgy a régi adagolós dízelre tették volna a részecskeszűrőt még lett is volna értelme, persze csak akkor ha nem az autó takarítja ki magának
ööö nem.... ugyanaz a szabályozás vonatkozik mindkettőre