Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez is full gyari,csak a blokk nem ebben a kaszniban volt.Egy legalabb 10 eves project maradeka,de alig futott combosabb metrakit fotengely van benne,igy inkabb ezt tettem a kaszniba,gyari 50 es henger,picit kicsi gyari karbi,gyari vario,talan a gorgok is gyariak.Egy kozepes tuning volt benne,ment mint a mergezett eger.Tuti vagy 10-12 eve.
Viszont a legszurohazat es az olajtartalyt nem talaltam meg a katyvaszban,az onindito meg kiolvadt. De eltunt az orr maszk es a lampak is
enyém se volt másképp
képes volt olyanra hogy az utca végéig óra szerint 90el ment, vissza úton már csak 70ig gyorsult
aztán még aznap másik dugószett került bele
utána a mikor melózni kezdtem tettem bele egy új főtengelyt, henger-dugó, új karbi, le lett festve fasza zöldre aztán elmászkáltam vele nyugiban 1,8 literrel dolgozgatni
amikor munkával kellett keresni a pénzt már nem ment úgy a habzsi-dőzsi
előtte nyári melón voltam a vasútnál volt hogy 3-5 órákat dolgoztunk aztán 10-12 órákat írtunk be, már akkor éreztem a vasút fasza
mérnökök mellett voltunk segédek, kibaszott lusták voltak
Az biztos.
Pedig kölök korában mindenki szétreszelte a szinyókat azt ment ameddig ment.
én már a simsonos korszakom derekán rájöttem hogy úgy kell hagyni a motort ahogy megtervezték
ha nem elég akkor nagyobbat kell venni.....mindig van nagyobb-erősebb-jobb
nekem mindkettő robogó full gyári, csak a görgőkkel van agyalás, mindig a felhasználási módhoz van igazítva, de a többihez még sosem nyúltam
Ezek kerem szintiszta sajat lomokbol osszetákolt csoda.Pdnz nem sok van benne,csak mugyantaragaszto,szigszalag es huzalkotegelo.
A kipufogot en hebedztgettem ossze talan 6 eve.
egy endúrónál egy ilyen tévesztés egy motorgenerál
Ilyen lett.
Kurwa anyját amelyik nem tudta normálisan rátenni a légcsőt a folytószelepre. Csoda hogy nem dobott hibakódot.
a légszűrőbox hiánya miatt(is) van ilyen fostaliga hangja
de azért a kipufogó is elég hervasztó
és van aki ezért pénzt is adott
Már most részeg vagy?
Dehogynem,letépi a fejed ugy hasít.
Ez ezzel sem megy....
Malossi E5.Egy szivacsos lofasz,de csak ez van itthon.
Szerinted menne nelkule?
Sport szűrő?
Minek, hova?
A hang pont jo,ilyen a sportszuro.
Az még hagyján, de sz@r hangja is van....
És sikerult feltolteni. Fustol mint a gyarkemeny.

http://youtu.be/JMdWXaJcOio
Jóvanna akkor a fiam is vizsgázik jövőre eü-ből.
Más: egy nap alatt kiderült, hogy téves volt a hír az elsősegély-tanfolyam megszüntetéséről:

https://index.hu/belfold/2018/...
Akkor ez nekem nem való: a fordulatmérős oldalt simán kiakasztom (mit kiakasztom - körbe is tekerem) , de a sebességmérősét (ha valós) még alulról sem karcolom a GS-sel….
Mondjuk a festése kibaszott jó volt!
Nekem is exo1000 volt. Könnyen beleszakadnak az arcpárna patentjei, hangos is mert tele van mindenféle kiálló bazbiringyóval. A felfújható arcpárna az tetszett meg jól zár a plekó igaz az első kattanásnál már van vagy 5cmm a rés a nyitott plexin.
igazándiból nem vagyok lusta csak remekül fel tudom mérni hogy megéri-e a befektetett munkát az eredmény
régebben mindenféle cuccokat políroztam, mostanában is vannak néha megrendelések
de pl egy 7-10 ezres lámpát teljesen értelmetlen basztatni órákig
30 rugóért már eltököl az ember vele

amúgy a lustaságom szinte mindig kifizetődik , ha másért nem akkor azért mert nem fáradok el