Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szó se róla, jöhetne már.
Talán itt is csökkenne a feszület. A tegnapi műsor legalább is eléggé azt mutatta.
Ezért IS várom már a tavaszt
Lesz mani motorozni
Mi csak kb. 100 m2-en éldegélünk, de azért ennél lényegesen kevesebbet fűtünk el. Mondjuk fázni nem jó, de sokat fizetni se szeret az ember. Pár éve a tél vége felé lyukadt ki az öt éves vegyes kazánunk, utána cseréltük ki a régi gázost egy új kondenzációsra. Azóta nagyon nem is gondolkodtunk új vegyes kazánon, mert ennél nem hiszem hogy olcsóbban kijönnénk vele.
Ha még ott élnék
A 220 négyzetméterből 180-.at fűtők.
Tüzelni nincs időm mert szolgálatból hazajövök, átöltözök és megyek tovább dolgozni.
Este meg már nem nagyon szokott kedvem lenni gyújtogatni.
Sokkal jobb most.... tavaly a házat csak gazzal futottem+melegviz és az ez éves leolvasás után 23e-t kellett rafizetni. 24 c fokon ment a termosztát. A mai faárak mellett kb 100e-t “spóroltam.”....
Hol élsz Te? Az Antarktiszon?
A gáz se sokkal barátságosabb
Decemberre a diktálásom 920 köbméter volt
Egyszer próbáld ki hogy abbahagyod a koffeint. 3 napig csak aludni fogsz
Agy nélkül?
Copypaste huszár.
valakii kv-t...
Álmosan, nem aludtam f5 óta, aztán inkább felkeltem.
Remekül! A barátod nem igazán!
Magam osztom be az időm, viszont aki tegnap nagyon aktív volt, ő csak egy "rabszolga" valahol.
Az meg sem lep, hogy te említed a közmunkát, hiszen csokoládé.
Jó reggelt! Amúgy jól vagytok?
Neki is ugyanezt írta, szóval teljesen mindegy, megrottyant az ember! Nem normális, aki szerint vicces, amit csinál, az sem különb tőle.
Egykutya mindkettő.
Az a gyenge finom nedves lóbőr dörgöljön vérhólyagot a farkatokra nedves motorostársak ! Tapolcán esik az eső!
Szerintem ezek a hsz-ek nem a Gábortól vannak...
Takarogy már aludni holnap közmunka a jó isten álldana meg egy fasszal a seggedben!
Élet ez?! Ez?! A harag, gyűlölet, gonoszvágy? Ezek a szánalmas vonások főként a lidércekre jellemzőek, akik abszolút nem tekinthetők sem élőnek, sem embernek. Egy Fulghum nevű író szerint nem az élet értelme a fontos, hanem az életben rejlő értelem.
Te pont az vagy RÁK! Akkor nem írnál be minden feltöltésemhez egyből! Amúgy hívj fel Gábor tudod a szàmom találkozhatnánk...
Szerelem, szenvedély,
Sírni mindig van miért.
A végén persze győz a jó,
A gonosz megfizet mindenért
Csak az értelmes ember nem gonoszkodik: ugyanis nem látja értelmét.
Mocskos egy szar vagy mint rákos parazita. Ha nem piszkálnak akkor is ott vagy. Háttérből pesztrálsz mindenkit mint egy rosszindulatú daganat! De leszek a kemód R Á K fasszopó kis anyaszomorító vénlegény!