Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mandarin kaBBe!
Azért Pocsesnek igaza van... olyan narancssárga mint az övé, nincs több
Környékünkön még egy s2r ezresről tudok azt is Gergő szervizeli.
kb 3-4 17 utani streetet mar lattam csak pest korul.
Asszem minket ez nagyon nem érint.
Meg jo hogy nem a szurke.Utalnek tokugyanolyan motorokkal talalkozni uton utfelen.
Túrázni a k1600 tökéletes nekem, úgyhogy a következő is ez lesz.... valószínűleg.....
Ez az otlet mar tobbszor megfordult a fejemben.Az eleje,motor mar van.
Dehogynem, minden motor amire feldobják a motyot es csapatnak a helyi elkerulo ket kanyarjatol messzebbre az turara is valo.
A naracsal mentem eletem leghosszabb turaira es tokeletes volt.A szurke is az.Tokeletes turamotor.
Ha mondjuk Szardínián laknék, vennék egyet....
Nekem is tetszik, csak nem túrára való....
Így gondolom én is.
Igaza van.
Nem kell más csak egy ülés, tank, motor, két kerék, és kormány! Miguel Angel Galluzzi
Jah es kenyszermentesen lehet hajtan ha kell gyorsan ha kell lassan.
Ez kb nekem a motor forma motor.Ket kerek,kormany,valto,ules,lampa,muszerfal,slussz.Semmi felesleges idom,meg kenyelmetlen csutkakormany.
Termeszetes uleshelyzet,laza testtartas,semmi feszules hogy mar a motor mellett kell terpeszkedni a kanyarfoton.Egyenesben.
Pofás... de akárhány ilyen stílusú motort meglátok, mindig Cápa baratom jut eszembe, mikor megjegyezte egy kávézó előtt : “ látod? Ez az igazi cafe racer... lejössz, iszol egy kávét és hazmesz a qrva anyadba”
Összehasonlítási alapnak azért megteszi!? De mire 70 éves lesz, addigra kevés lesz elviselhető közülük!
Nap mint nap!
Rettenetes élmény lehet látni!
De van! Egy kolléganőnk, úgy hívjuk sikoly!