Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az a lényeg, hogy mi okosak vagyunk
Csak neked van ehhez intelligenciád és megérted átlátod. A többségnek itt nincs! Ez alapvetően nem csak itteni probléma, hanem globális! Az emberek azt szeretik, ha nyalva van seggük, az nem jön be nekik ha kritikát kapnak. Az iróniát, szarkazmust pedig nem értik, tehát csak ott tartunk, hogy buták.
Én nem kötekedem, nem-nem

mosolygok, mint a tejbe tök
Oda heeeejjjj
Olajon megsütve
Rákot meg jól megfőzve, míg jó ropogós nem lesz

De miért is kötekedsz?? Neeem kapsz egy falást se
Csak ha szépen mosolyogsz
óda?

a polip finom!
Láthatólag annyira elmeháborodott,és annyira csak a neten él már hogy a budös életben nem fog működni az ignorálás/tiltás.
Lenne simán hely ahol a hasonlókkal ellehet,egyik tábor se, zavarná a másikat,van pályamotoros,van gixxer topik.Ott etethetné levi,pipi vagy bárki aki kedveli,a kutyát nem érdekli,de baszki még a daytona topikba is utánam jött.Viszont ő kifejezetten a basztatás miatt csinálja.Mert meglátása szerint te,én vagy bárki akit ő kinéz magának nem való egyik topikba sem.
Azt már tényleg nem értem miért nem dobják ki mint régebben.
What a fuck
Buli van
Rákot ide polipot óda
Én csak nevetek
A faxt foglalkoztok a trollal, vagy nézzétek levegőnek vagy tiltsátok a g..beee
nem tudom , mit tudtok itt mérgelődni.... értelme mennyi? nulla
Az összest aki csak egy kicsit is reagál bármijére.......mert az az igényt igazolja.
Mutass egyet, aki igényli ezeket a fostos csicska zenéket és idétlen idézeteket. Simán csak szarnak rá az adminok.
Aki Pityut így felbosszantotta, az rá fog baszni ha összefut vele...
Nem fog mukodni a tiltas,mivel a celja az ertelmetlen beirasokkal megakassza a mukodest.Nomeg a galeriakban is aktivan trollkodik.Es van eleg ember akinek bejon a trollkodasa,etetik is.
Mióta mondom? .....etetés van így nincs éhhalál, tehát kedvelitek és igényetek van rá.....nem szeretem a macskákat így nem etetem őket ezért nincs is macskám....ennyi...
Ebbe van némi igazság. Ilyen az emberi természet
Nem az a baj,hogy különböző emberek vagyunk Az volna a baj, ha mindenki egyforma volna, minderről mindenki ugyanazt gondolná stb.
A baj inkább az, hogy ezt a különbséget nem vagy nehezen fogadjuk el egymástól. Engem nem zavar a cigány sem, ha a dolgos fajtából való és nem az én adómból kell eltartani. nem zavar a buzi sem, ha nem engem ostromol az ajánlataival, hanem megtalálja hasonló párját és még sorolhatnám. Ha az ember elfogadobb volna nem lenne feszülstség és nézeteltérés egy boldogabb világot is élhetnénk. Te itt felhecceltél néhány embert azt most téged fikázni sláger lett. Pedig az akit felhecceltél nem vette volna komolyan csak mosolygott volna rajta akkor követői sem lennének. Erre igaz a közmondás akinek nem inge... Ha így gondolkoznának akkor a kijelentéseid súlytalanok lennének számukra aztán együtt lehetne nevetgélni a hülyeségeken. Én is szoktam piszkálódni meg be be szólogatni de pont nem komolyságból csak a hecc kedvéért
Az ipse deklaraltan addig basztat olyanokat akiket kipécez mig el nem uldozi.Nrm fog leallni soha.Csak tudnam mi az oka a visszengedesenek?
Csak a clam bohóckodik, Pocses meg adja alá a lovat.
beRÁKot az öreg
Én mondtam hogy tiltani kell a picsába. Ez a szopófantom erre recskázik, tehát sokkal célszerűbb simán elengedni. Semmi értékeset nem közöl ami miatt oda kéne rá figyelni, csak egy nyomorult a neten. Pont úgy nem érdemel figyelmet, ahogy a facebook 2milliárt felhasználóját sem olvasom egyenként, pedig a többség csak értékesebb nála.
Idzézet Láki Zoltántól LFP
kabaré van?
Nem tudom hogy csinaljatok,az idei fa többmint fele megvan meg. Es tobb mint 220 m2.
Mi zajlik itt, valaki feltörte Pocses bácsi account-ját, vagy az öreg tényleg ennyire berágott?
Igényli
Nehezed adja fel
Nekem már kicsit sok volt.
Kastélyban lakik az öreg? 20 köbös elég sok....

Jól szórakoztam a vergődésén