Pillanatok alatt megvan
Ha kell viszi 100 kamion
Ha a csarnok megvan akkor nem kell sok idő
A könnyűszerkezetes csarnok meg ismét kurva gyors felépül
Ha van pénz minden van. És gyorsan
Az audíst én sem értem.OK hogy nem akarnak lépni,de secperc alatt kiszámolják mi a jobb emelni és hagyni a fenébe vagy olyan bevételkiesést okoz ami átlépi a fájdalomküszöböt és simán átlép románba vagy bulgáriába.A fél város nézni fog mint a béka a vödörben.
Pedig épp mostanság nagyjából így megy, ezeket a konzerv üzemeket igen hamar el lehet kompletten vinni a föld túlfelére is, pár ilyen költiben részt vettem konténeresként, egyik nap még áruért mentünk a másik nap meg a leszerelt gépekért.
Nagyjából ettől tartanak akiket ez érint és hát mindannyiunkat érint, szidhatjuk a gonosz multikat ahogy a torkunkon kifér, de ha elhúznak érdekes lesz a világ, nálunk minden környékbeli cég a mercinek dolgozik ahogy mi is, ha elkezdenek leépíteni annak kevesen örülnének. Mondjuk most inkább a robotizációtól van némi félelem mert pl. a mi részlegünknek is annyi lesz max. 2 éven belül mert ahogy a vezetés örömmel újságolta az új raktárba sokkal kevesebben kellenek mert hát mindent robotok fognak csinálni, valamiért nem volt kitörő öröm a vállalati bulin amikor ezt büszkén előadta.
Akár ez is benne lehet. De azért egy kis béremelési cirkusznál nagyobb dolog kell, hogy egy gyár felcuccoljon és kivonuljon. Csak a papír munka 5 tonna papír lesz és évek jogi baszakodása. Nem úgy megy ez, mint 41-ben, hogy az Ural nyugati oldalán lévő gyártósorokat a bajszos grúz köcsög parancsára átcuccolták a hegy keleti oldalára.
Meg aki nem vállalkozó, hanem alkalmazott, az könnyen lehet, hogy szereti is a munkahelyét, nem akar cserélni. Abszolút megértem, elvétve, de akadnak még cégek, akik jól bánnak az alkalmazottakkal.
Most már nekem sincs
Szerencsére nagynéném kibogarászta az osszesnek a dolgait
Volt olyan terület hogy 130nm rét persze vagy 40 tulajjal és mivel nem lehet csak egyben eladni a területet elég macerás volt az akció
Volt olyan amit 2 felmenő által át sem volt íratva
Meg a fene se tudja mi volt még
Amúgy szerintem hamarosan sokat fog érni a föld
A jelen sztrájkot mondjuk nem nagyon értem (persze nyilván jólesik sokkal többet keresni), olyan környéken tartják ahol simán van 2 perc alatt meló, ha nem tetszik odébb állok.
Most sem egyszerű a föld eladás
Nekünk volt pár fecni örökösödési maradék. Hat nem volt egyszerű eladni
Volt pár négyzetméter natura2000 terület az ügymenet 3x annyi volt mint amit ért
A természet védelmisek leltárba vettek minden szart a területen
Ha kell viszi 100 kamion
Ha a csarnok megvan akkor nem kell sok idő
A könnyűszerkezetes csarnok meg ismét kurva gyors felépül
Ha van pénz minden van. És gyorsan