Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hol? Mesélj még! Ez csak vádaslodás, támaszd alá! Nekem rosszat akar Pocses és van rá vagy 40 hozzászólás bizonyíték!
Najó, de mit foglalkozol vele?
Mindig másnak a kárát kívánod!
Vagy kárját
RÁKOT NEKED!
Mikor kívántam bárkinek is rosszat?! Segítek neked, mert nem megy egyedül, szóval soha! Tényleg másban a szálkát, magadban a gerendát se.
Azt kapod amit adsz.
Mit vársz???
Ne háborogj!!!
És beszélj tisztelettel másokkal, talán te is azt kapod!!!
Az inkább te vagy, nézz a tüorbe, elég szánalmasak a megnyilvánulásaid, az ilyenért jobb helyeken kibasznak a picsába.
Mi van szüzike verd ki a farkad azt feküdj le a gechibe, te anyaszomorító öreglegény... RÁKOT NEKED! A Sport Motor vérférge!
Rajtam?! Az szerinted nem beteg, aki minden galériám alá beírta, hogy rákot nekem?! Tényleg vak vagy te is!
Na de garnéla, vagy languszta?
Rajtad kellene segíteni de esélytelen.
De szerintem lassan találunk rá megoldást
Komoly bajok vannak! Remélem a családod tud róla és még segíthetnek.
RÁKOT NEKED!
BTK..... Az ilyen kijelentésekér tiltani kéne! Ez a viselkedés nem való sem az internetre, sem emberek kozé.
RÁKOT NEKED!
Komolyan gondolkodj el segítsgen! Szükséged van rá! On és kozveszélyes vagy! Idegosszeomlás?
RÁKOT NEKED!
Engem érdekelhet
Sziasztok sisak dekoráció érdekelne valakinek? Köszi
Legyel vlogger es nyalj be a bimmernek.
Kurvajó lehet ez az 1250... nagyon élném csak soha sem lesz pénzem rá
Jah es dodor egy kattrant allat,jol lehet rohogni a dumajan.
Csak a gyerekmolesztalo majrekiraly ne kovesse mert szarul motorozik es a skodaplaton kot ki.
Azert ez a motovlog jo is lehet,ha ropi borruhas miniribi vagy es jol kevered a bejemve siman megtol par 1250 gs el.Az is erdekes hogy a szakallas kopasz megkeruli a foldet egy gixerrel es megutalja majd o is gs 1250 et kap.
http://youtu.be/VT2nBVVrBfU
Akkor úgy mondom,hogy itt sok az álszent, aki szerint amit csinál veszélyes közbe ők még rosszabbak.
Köszönöm!