És tudod mi ebben a legrosszabb?! Ha elkezdesz beszélni fiatal motorosokkal, ők ezeken nőnek fel, hisznek ezekben, szóról szóra mondják vissza amiket ezek mesélnek. Ezek a balfaszok, mert ezek azok.
Régen kimentünk motorozni, azt hittük vagányak vagyunk aztán jött egy egy állat és úgy kikerültek mint ha állnék, akkor ők voltak nekünk a menők. Most meg ezek a kanyarodni nem tudó csak a saját unalmas életükről pofázó balfaszok a menők.
Én úgy vettem ki, hogy az 5 rettentő gyors kör a hringen amikor csúnyán lekoptatta az oldalát no attól olyan rettentően kocka a hátsó gumi. Hááááát, ezt tudtam csak nem sejtettem.
Ki ez a Michelin tesztpilóta?
Össze-vissza beszél.
Sok-sok éven keresztül gyártott Road4????
A gyári Dunlop gumija egy kalap f....s volt.
Utána 5 rettenetes gyors kört ment a Ring-en??????
Apjával megbeszélte, hogy a Road 5 nem fog elmenni max 10-12e km-eret mert jól tapad?
Komoly jóslatok
A fiadat kell szeretni, a családodat!
Tisztelni a munkásságát, és a tudását én maximálisan elismerem.
Dodor meg ha felrakna egy 150-el kerózós videót, elhordanák mindennek
Na ezeket is probalom kerulni.
Régen kimentünk motorozni, azt hittük vagányak vagyunk aztán jött egy egy állat és úgy kikerültek mint ha állnék, akkor ők voltak nekünk a menők. Most meg ezek a kanyarodni nem tudó csak a saját unalmas életükről pofázó balfaszok a menők.
Össze-vissza beszél.
Sok-sok éven keresztül gyártott Road4????
A gyári Dunlop gumija egy kalap f....s volt.
Utána 5 rettenetes gyors kört ment a Ring-en??????
Apjával megbeszélte, hogy a Road 5 nem fog elmenni max 10-12e km-eret mert jól tapad?
Komoly jóslatok