Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Diszplázia tutira van
Úgy néz ki mint egy keverék németjuhász az igaz. De nem az, azon kívül hogy kutyák, nincs nagyon szorosabb kapcsolat közöttük.
közeli a rokonság...
Mi folyna? Clam.
Még mindig nem esett le mennyire fullba nyomja a kretént?
Ez egy nemetjuhasz,csak mas a szine.
Amugy jol nez ki.
Belga juhász kutya, amerikai rendőrség, francia rendőrség és még sokan szeretik mert nagyon okos, nagyon kitartó és jóformán nincs ismert betegsége.
Biztos hogy Putin FSZB kiberterroistai csinaltak.Trump is miattuk elnok.
Rajta vagyok nagyon az ügyön, jelzek ha van valami
ezek a rohadtakk, mindenre képesek, valami 3. világbeli szerverről.... szörnyű, hogy ilyen előfordulhat
Az megint mi?
nagyon szép ebek... sajnos nem... de ha találsz egy normálisat, érdekelne
Tudom,max megitelnek neki 10e ft ot.5 forintosban megkapja.Meger enyit hogy tudjam kicsoda.Es tuti hogy nem en kurtolom ki.
Csak megjelenik.Valahogy.
Malinois tenyésztőt egész véletlenül nem ismer valaki ?
Kezdjuk ott hogy nem a fiad.
ja egy amerikai ip-t, ami mögött hide-olva van az enyém.... én nem ma kezdtem ezt az ipart Gabikám
Szerintem ti oda sose juttok el.
Ez csak szájkarate. De amúgy elég szórakoztató.
Megint magadról beszélsz. Te sérelmezted megint a fiam!
Az a gond hogy az ipse imad trollkodni,de azt nem ha szopatjak ot,akkor szalad a btk hoz,csak ugye kamureges troll,igy bloffol,ha birosag elott allunk mar tudom ki is valojaban,cim nev stb.
Es ez nagy elony szamomra.
Sokat!
nnna erre lennék kíváncsi.... mennyi adatot gyűjtöttek rólam, aki egy amerikai szerveren keresztül netezik....
Csak tanítás, hogy mit szabad és mit nem!
Soha nem bántottam! Viszont ő párakat elküldött melegebb éghajlatra!
még bármi előfordulhat de ez nekem is játék....
A jogsértés miatt igények érvényesítése iránti peres eljárásban egyrészt bizonyítékul szolgálhatnak a közösségi oldal üzemeltetőjétől származó információk, az oldal üzemeltetője ugyanis a felhasználók hozzájárulásával számos adatot gyűjt a felhasználókról, így például az arra vonatkozó adatokat, amikor a felhasználó létrehoz, megoszt valamit, a felhasználó által elérhetővé tett tartalmakat, bejegyzéseket, fényképeket, a felhasználó üzeneteit.