nem vagyok Gabi.... ez sokkal egyszerűbb mint gondolnád... lehet egyszer elárulom és te se futsz bele többet a faszba de nem szólsz hozzam többet es ezzel el van intézve
Nem tudom mi lehet a jó megoldás, erről kell olvassak még. Állatorvos a környékünkön szinte nincs, csak olyan aki az oltast tudja beadni úgy hogy ne a saját kezébe. Egyetlen csaj van de az meg elérhetetlen és még bunkó is.
Most szegény kutya nem kapott levegőt, ilyan 10óra körül kezdett szarul lenni, 5kor még telefonálgattam meg mentem a rendelőkbe hogy valaki altassa el mert nem bírjuk nézni ahogy szenved. És senki, senki sem “ért rá” az egyik azt mondta vigyem be, na mondom tudod mikor, utana meg a dögöt vigyem haza...
Minden a kutyaról szóló irodalom azt írja hogy nincs ismert betegsége. Biztos hogy előfordulhat de nem jellemző mint pl egy labradornál ahol 10/8 diszplazias
nem a ti hibátok.... sokszor pont az okozza. vannak olyan állatorvosok, akik nem is hajlandóak elvégezni. egyszerű hajlam sajnos, akkor is daganatos lett volna, ha megcsinálják. úgyhogy nem a ti hibátok
Nekünk németjuhász után lenne, sajnos szegénykém daganatos volt, nemrég aludt el de szerencsére nem szenvedett(nem altattuk el). A daganat a mi hibánk is volt mert nem volt kimiskárolva de elletni sem ellettük soha.
Nincs, biztosan előfordulhat bizonyos esetekben de nem olyan mint a goldenretriver vagy a labrador vagy pont a németjuház ahol ugye a fajta jellegzetessége miatt is alakult ki.
Érdemes róluk videókat nézni, 2-3meteres keritesen atugrik, ha elkap valakit azt nem engedi el.
Most szegény kutya nem kapott levegőt, ilyan 10óra körül kezdett szarul lenni, 5kor még telefonálgattam meg mentem a rendelőkbe hogy valaki altassa el mert nem bírjuk nézni ahogy szenved. És senki, senki sem “ért rá” az egyik azt mondta vigyem be, na mondom tudod mikor, utana meg a dögöt vigyem haza...
Csak vannak fajták ahol sikerült megszüntetni okos tenyésztéssel
Érdemes róluk videókat nézni, 2-3meteres keritesen atugrik, ha elkap valakit azt nem engedi el.