Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a fórum csak egy játék, időtöltés...
Mit árulsz el? Bocsánatot kéne kérned!
Egyfolytaban mondom neki hogy tipli es nincs gondja.De neeeem.
nem vagyok Gabi.... ez sokkal egyszerűbb mint gondolnád... lehet egyszer elárulom és te se futsz bele többet a faszba de nem szólsz hozzam többet es ezzel el van intézve
Ja,tetesd a hulyet.Majd az ugyvedem megoldja.
Gyerekkorodban így hívtunk!
Kutyában csak a magyar...
Blabla.
De most hol voltál basztatva?
Nem tudom mi lehet a jó megoldás, erről kell olvassak még. Állatorvos a környékünkön szinte nincs, csak olyan aki az oltast tudja beadni úgy hogy ne a saját kezébe. Egyetlen csaj van de az meg elérhetetlen és még bunkó is.
Most szegény kutya nem kapott levegőt, ilyan 10óra körül kezdett szarul lenni, 5kor még telefonálgattam meg mentem a rendelőkbe hogy valaki altassa el mert nem bírjuk nézni ahogy szenved. És senki, senki sem “ért rá” az egyik azt mondta vigyem be, na mondom tudod mikor, utana meg a dögöt vigyem haza...
Dehogy van,es kronologiailag te allitottad hogy en hitelbol vettem motort.Ez tenyszeru hazugsag,ami nyilvanos hitelrontas,ez btk.
Testvérek vagyunk gyermekem
Van egy Gábor nevű fiam....
Gedeon vagyok és nem vagy te heck
Ha agyilag felfognad hogy leallsz a basztatasrol mindenki leall a visszajarol.De neked nincs annyi agyad.
Minden a kutyaról szóló irodalom azt írja hogy nincs ismert betegsége. Biztos hogy előfordulhat de nem jellemző mint pl egy labradornál ahol 10/8 diszplazias
Erre ne fogadj!
Nekem az ir terrier folyamatosan köhögött,prednizolonnal kellett elnie.11 evesen a csipoje szetment,nagyon szar volt nezni a vegen.Altatas lett.
Diszplázia minden nagyobb testű kutyánál lehet
Csak vannak fajták ahol sikerült megszüntetni okos tenyésztéssel
nem a ti hibátok.... sokszor pont az okozza. vannak olyan állatorvosok, akik nem is hajlandóak elvégezni. egyszerű hajlam sajnos, akkor is daganatos lett volna, ha megcsinálják. úgyhogy nem a ti hibátok
Nekünk németjuhász után lenne, sajnos szegénykém daganatos volt, nemrég aludt el de szerencsére nem szenvedett(nem altattuk el). A daganat a mi hibánk is volt mert nem volt kimiskárolva de elletni sem ellettük soha.
nagyon komoly munkakutyák... rendkívül gyorsan tanulnak és nem olyan önfejű geciládák mint a boxer
Nincs, biztosan előfordulhat bizonyos esetekben de nem olyan mint a goldenretriver vagy a labrador vagy pont a németjuház ahol ugye a fajta jellegzetessége miatt is alakult ki.

Érdemes róluk videókat nézni, 2-3meteres keritesen atugrik, ha elkap valakit azt nem engedi el.
engedelmes után rögtön menne őrző-védőre... boxeremmel nagyon jól ellennének...
Valami olasz kis szériás terepmotor lesz.