nálam még slime kompresszor is van nekem még sosem lőtte ki a kukacot sem, adnak hozzá ún cementet (ragasztókeverék), azzal is be kell kenni, de ha a kilógó végét nem vágod le, hanem meggyújtod és a végén elkened, szépen össze is olvad a gumival... sosem volt vele semmi bajom...
viszek magammal, ducktape-t, meg gyorskötözőt sőt bovdenkészletet is, pedig egy bowdenem sincs viszont több motorost megmentettem már ezekkel...
El kell keserítselek, de nem neked szántam.
Annak aki értelmes, segítőkész volt, nem egy büdös tollnak mint te.
De már annak is szar leszel, mert egyre jobban feszegeted a határokat hogy melléd csapjak!
De félek, hogy a kilincs mellé fogsz nyúkálni
Ne koszond,en levagtam,de azert 160 al siman elhagytam a kukacot.Szoval nem granit kemenyseg.
de jobb mint a trutymo.
Alapveto hogy annak van szavatossaga,es par evig berakod a motorba amikor kell mar szar lesz.A masik hogy spray,fasza mikod eldurran a motorban vagy a csomagban.
Ez a kukackeszlettel nem fordul elo.
Nálam nagyon sok szerszám van - de kizárólag olyanok, amelyekre szükség is lehet. (Tehát csak olyan villáskulcs, imbuszkulcs, amilyen csavarok vannak is a motoron, pl.). Kalapács, elektromos fogó, stb. Van nálam kukacos defektjavító és egy nagyon patent mini kompresszor. tudom, a Zoli körbe fog röhögni, de a legelső erdélyi körutamon amikor lassú defektem volt, Laci barátom kompresszora mentett meg. Az enyémmel meg már segítettem máson. Kuplungbowden, gázbowden, szívató bowden, szigszalag, egy marék kábelkötegelő. Biztosítékok, izzók mindenhez. Ja, és a legfontosabb: egy kuplungkar és egy elsőfékkar. Az utóbbire szükségem is volt, amikor 2017-ben Erdélyben eltaknyoltam a motorral. Mindez az említett sz@rság elfér a GS500 ülése alatt, az elsősegély-csomaggal és egy pár szerelőkesztyűvel együtt.
Veled kell motorozni
viszek magammal, ducktape-t, meg gyorskötözőt sőt bovdenkészletet is, pedig egy bowdenem sincs
Annak aki értelmes, segítőkész volt, nem egy büdös tollnak mint te.
De már annak is szar leszel, mert egyre jobban feszegeted a határokat hogy melléd csapjak!
De félek, hogy a kilincs mellé fogsz nyúkálni
Csak egy budostroll.
Nem suttyó, tanyasi homárok.
Az, hogy írni nem tudsz az -oké, de olvasni sem???
de jobb mint a trutymo.
Alapveto hogy annak van szavatossaga,es par evig berakod a motorba amikor kell mar szar lesz.A masik hogy spray,fasza mikod eldurran a motorban vagy a csomagban.
Ez a kukackeszlettel nem fordul elo.
Köszönöm a döntésben az értelmes emberek, értelmes hozzáértő válaszait.
lehúz az örvény, tudom, kevés a tréfa,
de nem mindig a szép az okosak útja,
mert a paradicsom felé mindig rögös a túra.