én nem ismerem az iskolát, amúgy gondolkodtam erősen rajta, hogy beiratkozok egy 2 éves estire, de ha cica ilyen rossz véleménnyel van róla, akkor inkább még átgondolom, pedig már lecsóval is felvettem a kapcsolatot és kérdeztem....
Nincs semmi baj. Fbon ment róla cirkusz, annak hatása miatt írtam en is, amit. De majd utalok en is, remélhetőleg jo helyre kerul. Ennyi. Boldog valentin napot.
ne haragudj, de ezt nem tudom megállni szó nélkül.....
ez nem a gyermekrák alapítvány, ahol luxusautót vesz az alapítvány a vezetőnek, ez a sajátjuk...
ha van konkrét ismereted EZZEL az alapítvánnyal, amit ők csináltak, nyugodtan megoszthatod, ha ez egy általánosított megjegyzés volt, akkor gondolom a MAMI-ról is ez a véleményed (nem bántom őket, csak élő példa), ahol nem tandíjról kapsz számlát, hanem alapítványi hozzájárulást fizetsz be... ezek szerint, az a véleményed, hogy a MAMI is csak ellopja a pénzt... aha, értem.... akkor ne rábeszéld az embereket, hanem le
és még röhögsz is azokon, akik ezt a rosszindulatú megjegyzésedet megszólták
Ne hisztizz már! Nem mondott semmi olyat, csak nagyon magadra vetted, mert neked ismerősöd.
Lehet normális felvilágosítást is adni ezekről, mert sajnos tényleg gyakori a visszaélés az ismertebb esetekkel.
Tudok olyan kislány műtétjére is gyűjtést ahol a kislány már 10 éve halott.
Nem tartrjuk meg majd ha az ámerikánosz busó járást. Amúgy meg végre kész a nácibárka a zasszony meg örül baszathassa neki, nem a szervó nélküli corsával.
De ami késik az lassan jön.
ez nem a gyermekrák alapítvány, ahol luxusautót vesz az alapítvány a vezetőnek, ez a sajátjuk...
ha van konkrét ismereted EZZEL az alapítvánnyal, amit ők csináltak, nyugodtan megoszthatod, ha ez egy általánosított megjegyzés volt, akkor gondolom a MAMI-ról is ez a véleményed (nem bántom őket, csak élő példa), ahol nem tandíjról kapsz számlát, hanem alapítványi hozzájárulást fizetsz be... ezek szerint, az a véleményed, hogy a MAMI is csak ellopja a pénzt... aha, értem.... akkor ne rábeszéld az embereket, hanem le
és még röhögsz is azokon, akik ezt a rosszindulatú megjegyzésedet megszólták
Lehet normális felvilágosítást is adni ezekről, mert sajnos tényleg gyakori a visszaélés az ismertebb esetekkel.
Tudok olyan kislány műtétjére is gyűjtést ahol a kislány már 10 éve halott.