Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Büdös troll, bántod a nőt!
Na, ne kéresd magad, meghívlak a beugróra és akkor marad pénzed fagyira
Ja,nem rossz otlet.de csak hetvegen engednek ki.
Gyere Te is, azt közbe jól eldumálgatunk
Pink pompont vigyel.Illik hozzad.
Amúgy mi a terv? Mikor lesz az első megmérettetés? Kiírhatnád az első versenyt ahol indulsz, becs szóra elmennék megnézni.
Áááááá,inkább fotelszakértő leszek.Majd március után.
öltözködj fel... ülj be az asztmába és padlógáz.... keveset eszik, olcsó gumizni is, nulla költség
Ha mondod..............én fázok.
Most a legjobb az idő a terepmotorozashoz
Megyek,csak hideg van,és motorom sincs,fotelből meg nehéz.Csak észt osztani könnyű.
De ami késik az lassan jön.
te menjél terepmotorozni
Interneten sok a hülye.
én azt szoktam mondani, hogy az internetről tájékozódni olyan, mint tűzcsapból vizet inni... okosan kell tudni korlátozni a bejövő infó mennyiséget...
Internet... Ez is, az is, amaz is. ...
a facebook tényleg mérvadó, igazi professzori kör....
én nem ismerem az iskolát, amúgy gondolkodtam erősen rajta, hogy beiratkozok egy 2 éves estire, de ha cica ilyen rossz véleménnyel van róla, akkor inkább még átgondolom, pedig már lecsóval is felvettem a kapcsolatot és kérdeztem....
Nincs semmi baj. Fbon ment róla cirkusz, annak hatása miatt írtam en is, amit. De majd utalok en is, remélhetőleg jo helyre kerul. Ennyi. Boldog valentin napot.
azért ezt, nehogy már a személyed elleni támadásnak vegyed és még te sértődj rá....
Sok mindent hallani. De el engedtem én is már ezt (is)
Részben igaz amit írsz az iskoláról szerencse hogy van pár jó tanár de őket leszámítva
ne haragudj, de ezt nem tudom megállni szó nélkül.....
ez nem a gyermekrák alapítvány, ahol luxusautót vesz az alapítvány a vezetőnek, ez a sajátjuk...
ha van konkrét ismereted EZZEL az alapítvánnyal, amit ők csináltak, nyugodtan megoszthatod, ha ez egy általánosított megjegyzés volt, akkor gondolom a MAMI-ról is ez a véleményed (nem bántom őket, csak élő példa), ahol nem tandíjról kapsz számlát, hanem alapítványi hozzájárulást fizetsz be... ezek szerint, az a véleményed, hogy a MAMI is csak ellopja a pénzt... aha, értem.... akkor ne rábeszéld az embereket, hanem le
és még röhögsz is azokon, akik ezt a rosszindulatú megjegyzésedet megszólták
Ne hisztizz már! Nem mondott semmi olyat, csak nagyon magadra vetted, mert neked ismerősöd.
Lehet normális felvilágosítást is adni ezekről, mert sajnos tényleg gyakori a visszaélés az ismertebb esetekkel.

Tudok olyan kislány műtétjére is gyűjtést ahol a kislány már 10 éve halott.
tartjuk
Nem tartrjuk meg majd ha az ámerikánosz busó járást. Amúgy meg végre kész a nácibárka a zasszony meg örül baszathassa neki, nem a szervó nélküli corsával.