Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekünk ízletes, próbáld ki igaz, hogy nem nagyon lehet kapni, ami kívülről lila az a belül sárga ami simán édes, de finom, ennek viszont az íze ami érdekes.
ez a lila elég fura ilyet nem is láttam még
Ja hogy ez így lila, de komoly, ilyet még nem láttam, amit mi vettünk lila az csak kívül lila és belül fehér.
Ha abból indulunk ki hogy a nyúl az egyik legfinomabb hús ami elérhető nekünk, akkor ez se lehet rossz.
Így néz ki a lila és a sárga, a sárga tényleg édes a lila kissé gesztenyére hajazva kevésbé édes, a rántott cucc mellette kissé megégetve padlizsán :
nekem ingyen kínálgatták hogy ha kell szedjek amennyi kell, de olyan kurva közel van a földhöz hogy én nem fogok hajlongani -20centiket
Háát, a sárga az hasonló, az állaga más szerintem, a csicsóka amit én ettem jó édeskés volt de ropogott, picit mintha nyers lenne, kemény. De a sárga batáta hamar megpuhul, krémes picit édeskés ez is, a lila amit mi vettünk ízetlen volt szerintem.
Sokkal másabb, a fehér kb. olyan ízű mint a sima krumplim én a cukor miatt kóstoltam mert lassabb a felszívódás vagy mi a tök, de megízlett, sütve már jobban tetszik mint a krumpli és szerencsére az egyik szomszéd termeli így elég jó áron hozzá is jutunk.
Mert sokkal elegántosabb és entellektüellebbnek látszunk ha idegen szavakat használunk.
sosem ettem még édesburgonyát de úgy vagyok vele mint a majonézzel :
sosem kóstoltam de biztos hogy nem ízlik
a csicsókától mennyivel másabb? olyat ettem már de fullszar volt, a nyulak imádták
Faszé nem irjatok hogy édesburgonya,akkor nem kell a wikit kerdeznem.
Nekem most a lila is tetszik, olyan gesztenye érzést ad.
akkor mondhatod neki hogy visítccson már néni ha tényleg teccik a dolog
Pár éve nyomom már...
akkor csak finoman kell nyomkodni
A sárga finom a lila olyan semmilyen nálunk is napirenden van már.
Övé a ház, ha rendesen leresetelem véletlenül elfelejti, hogy én is itt lakok.
néha nyomkodni kell neki a reset gombot
A net funkciót kikapcsoltam.
márc 15 hétvége
tavaly mikor futóval vittem a motort horvátba és motoroztam a 20 fokban, itthon a hóesésben dideregtek a sportmotorosok
Este van
Remelem ranez a forumra.
A konyhában biorobot funkcionál kisebb idegesítő programokkal amik miatt jobbnak láttam a fritőzt a garázsban üzembe helyezni.