Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

várom a tuti melót, de csak szar meló van kis pénzért és szar meló van nagy pénzért
sajnos se állni nem tudok sokat se túl sokat a jobb kezem használni így nem egyszerű a helyzet
most is bal kézzel metszegetem a fákat ami még nem igazán megy....
Nincs szerencsém ezekkel a szarokkal, ami főleg azért bosszantó, mert évente max. 2-3-4 alkalommal, sima ház körüli barkácsolásra vannak használva....
nekem is műanyag kerítésem van én nagyon szeretem nem reped, nem kell festeni semmit nem kell vele csinálni. rozsdamentessel kell felszerelni azt örök élet meg egy nap. Mondjuk nem volt olcsó olyan 800 ft ba jött ki darabja nekem kellett vagy 400. A ház front oldalán már 5 éve megcsináltam, oldalt egy kis részen 3 éve. Azóta a maradék ott pihen a kamrában jó másfélnapos munkát azóta ódázom Idén meg kellene csinálni, mert nagyon megszokta már a helyét a kamrában
Olyan tehetséggel választod ki a bóvlit a sok jó közül hogy öröm nézni.
Nem: Ini dolgozóról váltott otthonülőre.....
A 15 évvel ezelőtti "Blekkendekker" a mai napig működik, a 2-3 éves meg (amint lejár a garancia) azonnal megdöglik. Szerintem ez azért jól észrevehető különbség....
mit csinálsz te otthon. Otthonról dolgozóra váltottál?
15 ropi. Az enyéb 14 volt vagy 8 évvel ezelőtt.
Az az érdekes ezekben a szerszámokban, hogy régen sokkal drágább volt egy sokkal kisebb fizetéshez képest. Ezeknek a lakosségi felhasználású gépeknek nem emelkedik az áruk. a növekvő bérekhez képest meg egyenes csökken. A 15 évvel ezelötti blekkenddekker fúrógép kb. 20 ezer ft volt de a fizetés meg 60. 20 ezerért most is lehet elfogadható 5-600 fúrót venni
ha posta hozza én is postán maradóra kérem, az a biztos
mondjuk mostanában sokat vagyok itthon de utálom várni a futárt tuti akkor ülök a budin amikor dudál
mpl szerződlsbe vagyunk jó fejek a srácok nincs bajom velük. Ha valamelyik futárcéggel gondod van az inkább emberi hozzáállás kérdése nem a cég hibája
Vagy csomagpontra kérem s érte megyek, vagy felhivom a futárt.
Mindig megkérdezem az embert, hogy mivel küldi, majd a központtól elkérem a futár számát s egyeztetek.
Ha nem remegek érte akkor meg a boltba kérem.
múlt héten akasztottam egy 50est aztán azóta csend van munka téren
faternak segítek fákat metszeni meg néhányat kiásunk, meg ki kell venni vagy 6 nyulat a bőréből
cserébe teljes ellátásom van
ha kitavaszodik megcsinálom a kerítésem, de meg kell várni vele a 15-20 fokot mert ez a buzi műanyag deszka kurva sokat változtatja a méretét a hőmérséklet miatt
meg egyébként is jól keresel és van miből adni
hogyyé adják? most qrtam szét az enyémet ajtótokokat vágtam vele. Orfűrészem nem volt a flexre meg már nem adnak favágó korongot. Ennek meg a 6-ik ajtónál széthullott az sds tokmánya
én 500 vagy 1000 ft kerekítéssel adok pénzt nekik
ha épp 990a vége akkor beszopta, de ez ritkán van
2-300 többnyire van
mindig mondom nekik hogy hagyjátok a vasakat a gecibe mert úgy is csak elhagyom
szoktam velük beszélni, nem olyan nagy borravalós a magyar. én szoktam adni 3-500 ft.ot Állítólag az kiemelt borravalónak számít. Sok helyen egy fillért sem adnak. 2,3,4 e ft jön össze egy napra nincs 100 cím az lehetetlen, olyan 60 az átlag. Azt mondják a napi borravaló arra jó,hogy a kajája piája cigije megvan
Tudom hogy rengeteg futárszolgálat van, de az MPL-t leszámítva nincs bajom egyikkel sem. A helyi MPL-es futárt jól pofán tudnám b@szni....
Mivel senki nem azt lesi, mikor jön már végre a futár, vagy pont a gyerekért megy az oviba stb. soxor körülményes a találka. Én azért szoktam a cég címére rendelni, ott mindíg van valaki 8-17-ig.
Van már annyi futár cég,hogy dunát lehet vele rekeszteni Majdnem mindegyiknél más a szisztéma. nyomkövetés mindegyiknél van tudod nézni az emailon,hogy hol tart a csomag. Van aki sms-t küld, hogy mikorra várható, van aki felhív, van aki meg nem szól csak ott van
mpl-nél nyugisabb a helyzet (kivéve blekfrájdéj és karácsony) szűk 2 körül keresnek. futár cég kb. 220-240 között keres nettó, kb. 2-3 ezer borravaló/nap. Átlag 60 cím egy napra. Abból jó ha felét otthon találja aztán jönnek a telefonok, hogy ide gyere oda gyere. Hétvége mindíg szabad, jó esetben adott körzetben dolgozol Reggel 8-ra első címen vagy este 5kor még pakolod az autót, szerintem nem nyugdíjas állás kb. 3 kilóért borravalóval
A 8-17 óra az a csodás Királyi Posta (MPL), a többi 2-3 órás időtartamot ad meg. Az MPL a házunk előtt állva telefonál (ha nem megyek ki dudálásra - a csengőt sem ismeri), az összes többi 5-10 perccel hamarabb odaszól.
30 éves kádár kocka nincs inkább 50. egy két szobás panel is 35 mikulás pesten. de vidéki nagyvárosban is 20 körül van 4-5 éve feléért nem lehetett eladni, most meg sorban állnak érte mint kisgyerek a mikulásért
Amúgy 5-6 éve meg szinte mindig felhívtak 20-30 perccel előtte hogy jönnek
Most már Max akkor ha nem jön ki senki sem, de sok esetben akkor sem
A GLS meg hagyján mert az kb mindig akkor jön de a többi össze vissza. Értesítés se mindig van ha meg van akkor 8-17 óráig várható
A múltkor volt nálunk egy futár, amikor hívták, hogy ahol volt előtte, de nem voltak otthon és a telefont sem vették fel, mostmár otthon vannak, mehet vissza... lazán bemondta a telefonba, hogy 1111-es szabály... egy nap, egy címre, egy csomagot, egyszer visznek ki... úgyhogy viszi vissza a depóba....
El kellene végezni egy műkörmös tanfolyamot
Aztán nagy táblára kiírni hogy ha csendben maradsz 10% kedvezmény