én nagyon szeretem
nem reped, nem kell festeni semmit nem kell vele csinálni. rozsdamentessel kell felszerelni azt örök élet meg egy nap. Mondjuk nem volt olcsó olyan 800 ft ba jött ki darabja nekem kellett vagy 400.
A ház front oldalán már 5 éve megcsináltam, oldalt egy kis részen 3 éve. Azóta a maradék ott pihen a kamrában jó másfélnapos munkát azóta ódázom
Idén meg kellene csinálni, mert nagyon megszokta már a helyét a kamrában
15 ropi. Az enyéb 14 volt vagy 8 évvel ezelőtt.
ajtótokokat vágtam vele. Orfűrészem nem volt a flexre meg már nem adnak favágó korongot.
Ennek meg a 6-ik ajtónál széthullott az sds tokmánya
Majdnem mindegyiknél más a szisztéma. nyomkövetés mindegyiknél van tudod nézni az emailon,hogy hol tart a csomag. Van aki sms-t küld, hogy mikorra várható, van aki felhív, van aki meg nem szól csak ott van
aztán jönnek a telefonok, hogy ide gyere oda gyere.
Hétvége mindíg szabad, jó esetben adott körzetben dolgozol
Reggel 8-ra első címen vagy este 5kor még pakolod az autót, szerintem nem nyugdíjas állás kb. 3 kilóért borravalóval
inkább 50.
egy két szobás panel is 35 mikulás pesten. de vidéki nagyvárosban is 20 körül van
4-5 éve feléért nem lehetett eladni, most meg sorban állnak érte mint kisgyerek a mikulásért
sajnos se állni nem tudok sokat se túl sokat a jobb kezem használni így nem egyszerű a helyzet
most is bal kézzel metszegetem a fákat ami még nem igazán megy....