Madárdalos szép jó reggelt kívánok motorosok! Jelenleg süt, északi szél fúj, de sok felhőt ott sem látok! Allah növessze hosszúra igazhitű motorosok !!
A legnagyobb baj a vilanyautokkal az áruk!Amig ilyen mocsok drágak addig nem fog elterjedni.Rossz az ár/értek arany.Föleg itt nagyarorszagon ahol a töbség par szazezer forintos autokal mászkál.Ha össze is szed pénzt egy újra (vagy behitelez)akkor nem egy kompakt vilanyost fog venni 6-8misiert,hanem egy rendes autot fele annyiért.Amugy biztosra veszem hogy a joléti országokban is a vilanyos auto melett van a garázsban egy rendes utazo auto.
És ehhez még ingyen üzemanyag sem kellett, hisz eddig úgy vették a dieseleket a minimális előnye miatt mintha kötelező lenne.
Pont ezért fog átbillenni a társadalom pillanatok alatt az EV-k irányába. Csak a gyártási kapacitások korlátozzák a terjedést már most is.
Én a fűtés miatt
5km-re lakok a munkahelyemtől.
Tovább tart beöltözni a bringához mint behuppanni a kocsiba és átállni a céges garázsba.
Ha jó az idő akkor viszont bringával járok többnyire, csak előtte megkerülöm a repteret, ami úgy 30km. Így már érdemes beöltözni.
A konditermet utálom.
Környezet tudatosság ha bejelentenék, hogy holnaptól a 3e ccm dízel és az 5e ccm benzines kapna zöld rendszámot és ingyen üzemanyagot, csak azokat vennék
Ez így van. De ha el sem indulunk, mert mindig csak a kifogásokat keressük a megoldás helyett, soha nem is érünk a végére.
EV esetén nem olyan tragédia a súly, a fékerő visszanyerés miatt. A SUV felépítés hátránya inkább a nagyobb homlokfelület, ami főleg autópályán jelent nagyobb légellenállást és így nagyobb fogyasztást. Viszont a nagyobb kaszniba több akku is fér. Szóval úgy érzem az EV-k terjedésével egyre kevésbé lesz divatos a SUV...eleve nem is értem miért terjedt el ez a borzalom.
Ezt én sem értem hogy egy faluban vagy kisvárosban 5-10 perc séta vagy biciklizés helyett miért járnak kocsival
Utána meg meló után mennek a fitnesz terembe
Az én meglátásom szerint sokkal előrébb lennénk, ha a 2 tonnás, nagy homlokfelületű SUV-ok helyett 8-900 kilós, az első generációs Prius Cw-értékével rendelkező áramvonalasságú, kisebb kaszniba tennének egy 10 éves konstrukciójú, faék egyszerűségű 4 hengeres, 1,6-os szívó benzinmotort automata váltóval- simán lehetne 3 literes átlagfogyasztású (és ennek megfelelő szennyezőanyag kibocsájtású) autókat gyártani, mindenféle különösebb fejlesztés nélkül. Csak ezt az emberek nem vennék meg....
Pedig most már úgy kellene az új dolgokat csinálni hogy az legyen a fő szempont
Vannak jelei annak hogy rossz az irány
A divat meg mindig csak egy jó szó volt a pazarlásra
És az a pénz még mindig kevesebb mint amit a foszilisekre öntenek folyamatosan.
A villanyautók problémái jóval kisebbek mint ami a füstösökkel jár. Csupán ezt már megszoktad. Simán nem bírod a változást.
Mert ti tudjátok a frankót a fotelből, zéró tapasztalattal, alapvető tévedéseket ismételgetve.
Elmű vagy 5 éve nyilatkozott, hogy ha hirtelen az autók 30%-át elektromosra cserélnék, azt még elbírja a hálózat.
Majd szólj ha elértük ezt a számot és elkezdek aggódni, ha addig nem fejlesztenek semmit.
Pont ezért fog átbillenni a társadalom pillanatok alatt az EV-k irányába. Csak a gyártási kapacitások korlátozzák a terjedést már most is.
Ha minden évben duplázódik a számuk akkor 6év múlva éri el a 30%-ot.
5km-re lakok a munkahelyemtől.
Tovább tart beöltözni a bringához mint behuppanni a kocsiba és átállni a céges garázsba.
Ha jó az idő akkor viszont bringával járok többnyire, csak előtte megkerülöm a repteret, ami úgy 30km. Így már érdemes beöltözni.
A konditermet utálom.
vagy nem?
EV esetén nem olyan tragédia a súly, a fékerő visszanyerés miatt. A SUV felépítés hátránya inkább a nagyobb homlokfelület, ami főleg autópályán jelent nagyobb légellenállást és így nagyobb fogyasztást. Viszont a nagyobb kaszniba több akku is fér. Szóval úgy érzem az EV-k terjedésével egyre kevésbé lesz divatos a SUV...eleve nem is értem miért terjedt el ez a borzalom.
Utána meg meló után mennek a fitnesz terembe
Vannak jelei annak hogy rossz az irány
A divat meg mindig csak egy jó szó volt a pazarlásra
https://sonomotors.com/
(Amíg a túlzsúfolt nagyvárosokban az emberek 2 tonnás, brutális méretű SUV-okra vágynak, és azt is vásárolnak, addig nem lesz egyszerű a dolog...)
A villanyautók problémái jóval kisebbek mint ami a füstösökkel jár. Csupán ezt már megszoktad. Simán nem bírod a változást.
Elmű vagy 5 éve nyilatkozott, hogy ha hirtelen az autók 30%-át elektromosra cserélnék, azt még elbírja a hálózat.
Majd szólj ha elértük ezt a számot és elkezdek aggódni, ha addig nem fejlesztenek semmit.