Át is állok a Yuasa-ra, ez Gerinek vagy 7-8 éve megy már, trehányan télen sem veszi ki, szerintem rá se töltött soha és 15 méterért is beindítja a motort, szóval ez nem lehet rossz aksi.
Ezt hívják szulfátos akkunak
Nekem olyan volt a régi Bosch hogy állt egy évet se meg akkor is 12,6 volt benne
De a horgász lámpán kívül semmivel sem bírt el
Milyen az az aksi, ami ugyan mérés szerint 12.5-12.8 V-ot tárol, de úgy fest áramerősséget nem, mert nem bírja megforgatni a motort? Ezt hívják fenékzárlatnak? Bosch zárt, savas aksi. Próba képen vettem egy Yuasa-t és tegnap fél délután vidáman motoroztam vele.
A Bosch 150A indítóáramos, a Yuasa 180. Fénykorában a Bosch is betekerte ugyan.
Most hívtak hogy már itt is lehet Iqos-t kapni 2 hete. Kb 1 éve szívom cigi helyett,ezerszer jobb mint a folyadékos elektromos bagó.
Aki cigizik gyorsan térjen át erre
Nyáron motorozok...nyaralni elmegyünk,de az is repülő inkább. Kisebb wellness hétvégék bejátszanak évközben,melózni visznek a kollegák.
Asszony villamosozik mert 1 utca a megálló és a melóhelyén száll le....illetve reggel így nincs dugó
Igazából nekünk valami elektromos kellene,de ennyi kevés kilóméterre az sem éri meg még.
Szulfátosodás.
Nekem olyan volt a régi Bosch hogy állt egy évet se meg akkor is 12,6 volt benne
De a horgász lámpán kívül semmivel sem bírt el
A Bosch 150A indítóáramos, a Yuasa 180. Fénykorában a Bosch is betekerte ugyan.
Aki cigizik gyorsan térjen át erre
Nagyjából egy árban mozognak
Asszony villamosozik mert 1 utca a megálló és a melóhelyén száll le....illetve reggel így nincs dugó
Igazából nekünk valami elektromos kellene,de ennyi kevés kilóméterre az sem éri meg még.
6-7