Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Brutális!
Tessék.... a legtöbbet eladott japan auto
melyik szalonba a folkszvágenbe?
az már bárhol csak japánban nem. Sőt egyre kevesebb motorblokk kezdődik jt-vel. 90 millió járművet fosnak ki egy év alatt a világba. Szerelik már mindenféle motorokkal, sajnos a toyota is egy német, francia motroros gány lett a rav 4-ből is 6 év alatt mi az anyjuk picsájának kellett 3 modelfrissítés
A kisáru szállítói szegmenst meg nagy ívben leszarják. Van egy elavult nem is túl jól sikerült platós dinájuk, meg a konszern proace azt kifújt. Hol vannak a dayli meg a sprinter méretű eredeti toyota motoros furgonok? Ja sehol soha nem is volt
fasznak fékez annyit.... mondom én, vedd ki a gumiszőnyeget, alatta gyárilag ki van vágva ilyen frédi-béninek.... lábbal fékezzen....
Nálunk csak japán kocsi van itthon két toyota, most készül el a még igazi terepjáró vitarám, (26 éves), bátyámnál két toyota édesapámnál egy toyota egy szuzuki édesanyámnál egy szuzuki.
DE az 5 éves aurisnak(asszonyé) 70 ezer km-nél fékbetét csere. NO COMMENT Igaz ezen kívül egy bal hátsó izzót kellett benne cserélni 5 év alatt de akkor is
70 ezernél ne fogyjon már el egy fékbetét
ez nem egy japán frédi-béni bádogbódé 1.6 versenyautó.... nnnna, azokon nincs
Ez selejtes!
Ez bmw? vagy valami hamisítvány
Gyárilag ezeken nincs irányjelző
Ez egy rendes motoros volt, köszönt a fotósnak!
onnan dolt ki a 20 meteres fenyo,orulok ha ilyen.
Áll a f@szom modellt!
Modellt állsz egy ilyen dagonyázós képhez? (2010, Kalocsa)
az a kis gazos füves folt igazán a fókuszban van
Fotós bakker könnyen... remélem eccer fotóz majd velem közösen...
majd bogyo villantja a tutit.
Fasza! Mondjuk az enyém is elfogadható képeket csinál kevesebb fénynél is.
ez biztostuti 30 fokot zár be,plusz sziamiau ejszakai kep.
csak fotonáciknak.
Nem ez csak simán szulfátos. Vagy nincs már benne elektrolit, mert valami túltöltötte és elpezsgett.
Na megjött nekem is a matrica.
Sört nagy tételben
Jó lenne ha az ellenőrzésen kívűl mást is átvennék tőlük!
Lámpalázasak voltak a policájok...
A kormányt eszre sem vették
Plusz egy pont , ha jól értettem ! Szerintem teljesen jogos intézkedések ! DB killer , lógó tükör , wc fogantyú fékkar helyett stb !