Lófaszt érdekel már engem a horgászat is
A múltkor is lemegyek. Mehettem volna akár délelőtt is de nem kapkodtam el a dolgot
Addíg szüttyögtem mire leértem délutánra
Sok pakolni valóm nincs nagyjából a csónakban van minden a hűtőtáska meg a cigi kivételével. A szokásos kötelező diskurálás a kikötőőrökkel meg a horgásztársakkal. Egy óra megint eltelt legalább.
Na leponyvázok, indítom a lovakat. Mondom mi a faszt csináljak? Szar dög meleg van horgásszak csónakból?
Horgásszon a jó qrva annya fog itt megdögleni a rekkenő hőslben
Na mondom felszaladok Füredig meg vissza egy kicsit csónakázok, megnézem mennyien horgásznak az áradó Tiszán (25 km-es szakaszon nagyából 5 en)
Kinyújtom a lábát a gépnek felfelé nem visz most csak 56-ot, mondom nagy a sodrás a duzzasztáshoz mérten. Fordulok lefele már 62
Megnyugodtam
Ráállok utazó 40-re közben azon töprengek hová a faszba lehetne elbújni a hőség elől.
Mondom bemegyek az abádi medencébe hátha nem baszta még fel magát a sulyom meg a hínár a késői tavaszkezdés miatt.é Úgy is volt. Benézek távcsővel, na a patkányos sziget üres
Az lesz az esti horgászatom helyszíne
Megérkezek a nagy nyárfák tövéhez. Leparkolom a gépet óvatosan ( Kikötési aranyszabály: kis sebesség kis kár
) Kidobálgatom a horgászfelszerelést
Meg a hűtőtáskát. Megiszok egy meggyes sört(végre találtam 4%-osban) soproni. Olyan gelly ízű, mintha cukor szirupot szopogatnék
Rájöttem a keverési arányra síma sörrel fél a félben keverem
Nagy nehezen neki durálom magam összeszerelek. Mondom kéne kishal
A földön talált doboz csontival spiccbottal elkezdem aprítani a félkilós kilós keszegeket
Végre fogok kissebbeket is.
este 8 mire elkezdek horgászni, pontyra süllőre. Ekkor már a szúnyogok miatt elfújtam két protekt b-t de nem szünt a tömeg. Alágyújtok a grilnek, közben fogy a meggysör-símasör combó. Elköltöm a vacsorám üti az éjfél az órát, kilós kárászok a fenekezőn méret alatti süllők a rablózon. Mondom elég ennyi kihúzgálom a botokat (otthon maradt az elektromos jelző nem is baj) Másnap kelek 8 kor. Dobok egy reggelit energiaitallal. Kint már meleg van a csónakban még fasza hűvös. Elhenyélek 11-ig. eszembe sem jut a botot visszadobni. dél körül pakolok aszt megyek
4 órát horgásztam
A kisfurgonnak 5-ösben visszaengedhetem 60-ig. Gyorsításkor meg kell várni a turbólyukat aztán dzsal.
Nem olyan rossz dolog az az erőtartalék, engem a váltón zongorázás jobban zavarna, de mások vagyunk.
Földöntúli nyugalom öntött el már akkor is, mikor az 1 órával korábbi kompot elcsíptük Rab-nál, asszonyt kiengedtem pisilni és Ő is lenyugodott és tényleg jó érzés tapicskolni már a hűs tengerben, ellazulva akkor, amikor mások még az úton lennének ugyan ezen a távon. Végül is magamat kényeztetem azzal, hogy hamarabb ott vagyok a nyaralásom helyszínén.
Velem nem kell vitatkoznod.
Én nem mondtam
Hulladékaid neked vannak
Nem szerettem
Pedig probaltam,de belaludtam.