Ne hallgass ezekre a puha pöcsökre
Aki kemény az tolja amíg le nem esik a motorról. Utána is hever mellette 3 órat és újra tolja még 20 órát
Nekem 750 km volt a csúcs a Fogaras is benne volt. És ezt egy egyhengeres 600assal
De egy 350essel is toltam már 600km távot amiben minimum 200 földút volt különböző méretű szopásokkal
Szóval legyél geci kemény és told amíg ülni tudsz azon a motoron
Adam_CB, ez 2 napra pont jó. Ezt a környéket motoroztam az idén és kb 300-330km mentünk naponta és így is kevés volt az időnk reggel 09-kor indultunk 17-re értünk a szállásokra,
de szerintem nem láttunk mindent.
Baszki,annyira bizok a hondaban hogy kapott egy givi tanktáskát.Persze a clam fele minőseg es márka jegyeben mint az MT09 en csakis hamis aliexpresszes 5000 forintos givi johetett szóba.
Már rég nem tervezek 300km-nél hosszabb napi etapokat ha 1 szállásról indulgatunk, anno volt is ebből vitánk néha, de végül általában az jött ki, hogy aki velem jött az kényelmesen 10 óra körül elindult és sok megállással nézelődéssel du. 6 körül visszaért tele fényképekkel és élménnyel amit a sokáig tartó evés-sörözés közben vitattunk meg míg a másik csapat indult nagy kapkodással reggel 6-kor visszaért este 10-kor 5-600km-t mentek, de semmire sem emlékeztek mert csak a rohanás, ázás, vacogás volt az emlék és örültek, hogy túlélték, nekem ha már időt és pénzt költök erre akkor az minél több öröm minél kevesebb kínnal legyen.
Nincs úgy tele visszaforditos lassuzassal mint a dolomitok.